Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Dodelijk verkeersongeluk Ritthem

Toegevoegd: 26-12-2012, 11.27 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem is vanochtend iemand om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk.


Door nog onbekende oorzaak botste rond 11.20 uur een voertuig tegen een pijler van het viaduct bij de Engelandweg. De brandweer rukte met drie voertuigen uit. Ook werden ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer was op slag dood. De hulpdiensten konden niets meer voor hem/haar doen.

Volgens de politie zal de weg worden afgesloten. De provincie is ingeschakeld om voor een omleiding te zorgen. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie zal ter plekke onderzoek gaan doen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (23-1-2013 om 20:52)
Is de oorzaak na zo lange tijd nu eindelijk bekend??
Samantha (31-12-2012 om 13:42)
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. Gecondoleerd!
Jessica (30-12-2012 om 20:12)
Lieve Stéphan, Wat heb je me laten schrikken door dit bericht. Ik kende je niet zo heel goed, toch hebben we samen heel wat uurtjes doorgebracht in de trein. Een verschrikkelijk bericht, en dat ook nog vlak voor je verjaardag. Sterkte gewenst aan alle mensen die je hierbij achterlaat. Rust zacht.
Thera (29-12-2012 om 15:11)
Wat een enorm triest bericht. Heel veel sterkte voor de familie en andere mensen in zijn nabijheid. Voor allen met eigen hard vooroordeel op dit berict; realiseer je dat juist die egoistische insteek de reden is dat mensen zich eenzaam en niet begrepen voelen juist door zulke mensen in hun buurt.
Bami (28-12-2012 om 21:54)
Al dat gelul van jullie ga je eens bemoeien met je eigen ipv over andere te oordelen stephan rust zacht aan de moeder en broer van stephan kan ik alleen zeggen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies
K (28-12-2012 om 15:46)
Het klinkt meschien hard maar was dit wel een ongeluk? het gaat hier om een rechte weg is er geen opzet in het spel? hoe erg het ook is maar de bestuurder kan wel problemen gehad hebben met zichzelf helaas gebeurt dit te vaak in ons land. wat er ook gebeurt is sterkte aan de nabestaande
Cookie-instellingen beheren