Weerbericht:
Wisselend bewolkt en plaatselijk (mot)regen. Donderdag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Uitslaande brand pand Vlissingen

Toegevoegd: 31-12-2012, 22.03 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een pand aan de Oude Markt in Vlissingen heeft maandagavond korte tijd een uitslaande brand gewoed. 
 
Rond 20.40 uur werd ontdekt dat er brand woedde. De brandweer rukte in eerste instantie uit met een tankautospuit en een hoogwerker. Al snel bleek dat er vanaf de buitenzijde van het pand vlammen zichtbaar waren.
 
Er werd daarna rond 20.55 uur opgeschaald naar middelbrand. Dit resulteerde in de inzet van een extra bluswagen. Ook een extra ladderwagen werd opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet. 


De politie maakte rondom het pand een ruime afzetting omdat er mogelijk gevaarlijke stoffen vrijkwamen. De brandweer kon rond 21.20 uur het sein brand meester geven. Tien minuten later werd duidelijk dat er geen gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen.

Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750