Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij Kapelle

Toegevoegd: 10-01-2013, 10.41 uur - Update: 10-01-2013, 16.13 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een aanrijding is vanochtend in Kapelle een 17-jarige bromfietser zwaargewond geraakt. De jongen werd aangereden door een automobilist die de jongen ter hoogte van de kruising over het hoofd zag.


De bromfietser kwam rond 08.20 uur op de kruising Smokkelhoekweg - Kloosterweg in botsing met een personenauto. De bromfietser kwam uit de richting van Kapelle en was op weg naar Hansweert. Op de rotonde werd hij aangereden door een 45-jarige automobilist uit Arnemuiden.

De jongen kwam ten val en belandde enkele meters verder in de berm. Volgens de politie was er onder meer sprake van een open botbreuk. De 45-jarige automobilist verleende eerste hulp bij de jongen en wachtte tot de ambulance ter plekke was. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter ingezet.
 
De helikopter landde op een veldje bij een nabij gelegen woning. De patiënt is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De trauma-arts reed mee en daarom vloog de helikopter hierna naar het ziekenhuis in Goes. De brandweer stond stand-by bij de landing.

De automobilist heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Ook zijn er door de agenten ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen. Medewerkers van het Verkeersongevallenanalyseteam zijn naar de ongevalsplaats gegaan om daar een onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Slowrider (10-1-2013 om 13:07)
Wel even goed lezen he,voor je reageert. Er staat duidelijk dat de Trauma-arts (die dus mee komt met de heli) mee is gereden in de ambu,dus die moet later weer opgehaald worden bij het ziekenhuis,dat betekend dat de heli naar het zhuis gaat om de arts weer op te pikken! Sterkte voor de gewonde!
X (10-1-2013 om 12:51)
@Slowrider: Wat denkt u van de trauma-arts weer ophalen in Goes?
Ria (10-1-2013 om 12:36)
Sterkte voor die jongen ,waarschijnlijk auto zijn schuld ,maar laat de politie daar eens in een gewone auto rijden lang de rijksweg ,als ik daar 80 rijd komen de brommers me regelmatig voorbij rijden op het fietspad vind dat niet normaal.
Omdat t kan... (10-1-2013 om 12:32)
Allereerst sterkte aan de gewonde..... @Slowrider Slim ben je ook niet echt, lezen is ook een vak! Zou die traumaarts niet met de helikopter terug moeten vliegen naar waar hij vandaan kwam?
AZ (10-1-2013 om 12:21)
@SlowRider, Toch niet SLOW van begrip, hoop ik? Maar wat dacht u er van, dat de heli er heen vloog om daar de arts weer op te pikken? Anders moet deze met de trein terug naar Rotterdam. Is zoveel tijdsverlies... :)
@ SlowRider (10-1-2013 om 12:16)
Nou SlowRider, hoe zou de trauma arts anders terug moeten van Goes naar Kapelle? Is best een stukje lopen toch. En aangezien er in Goes een helicopter landingsplaats is staat hij daar beter dan op grasveldje Kapelle. Sterkte voor alle betrokkenen
Cookie-instellingen beheren