Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt hond weg bij baasje

Toegevoegd: 23-01-2013, 14.23 uur
Door: Veerle van Iren

TERNEUZEN - De politie heeft gisteren in Terneuzen een hond weggehaald bij zijn baasje omdat deze bij hem niet noodzakelijke medische behandelingen kreeg.


Het dier heeft onder andere bulten, huidproblemen, tandsteen en onderhuidse verhardingen waarvoor de hond medische behandeling nodig heeft. De politie heeft de eigenaresse in de gelegenheid gesteld binnen een week naar de dierenarts te gaan om het dier te laten behandelen.

Het dier, een Amerikaanse Stafford, is door de dierenpolitie weggehaald omdat de vrouw hier geen gehoor aan gaf. De hond is naar een dierenkliniek gebracht voor behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirgni (25-1-2013 om 08:10)
Ben lange tijd nazorgmedewerker geweest voor het asiel. Soms kwam ik inderdaad bij mensen met weinig geld die veel huisdieren hadden. Vaak zijn de dieren hun enige vrienden en zoeken ze hierin hun troost. Het overgrote deel van alle dieren wordt naar mijn idee wel goed gezorgd, ondanks een krap inkomen. Ook mensen met hoge inkomens, hebben tegenwoordig veel schulden. En er zijn gelukkig zeker nog dierenartsen die niets in rekening brengen als bijv. een dakloze met zijn hond komt.
Beetje overdreven (25-1-2013 om 00:13)
@ dierenliefhebber in crisistijd Dan zou ik maar als de sodemieter een andere dierenarts zoeken overdrijven is ook een vak
Bandit (25-1-2013 om 00:09)
Tjah, tis allemaal wat he! Diertje nemen en niet over nadenken. En crisis...onzin. Als je er niet voor kunt zorgen, zoek je een goed tehuis. Als je er echt van houdt doe je dat!!! Lijkt mij weer een typisch gevalletje van het er niet voor over hebben. Jammer dat er zulke lui bestaan hoor!!
Ryckaert (24-1-2013 om 22:20)
Waarom geen verplichte basis verzekering voor dieren? Als dit in het leven zou komen, dan ga je zien dat veel mensen geen dier nemen,dan kosten ze geld en is de lol er snel af voor velen. Wij als dierenliefhebbers, doen er alles, aan om het onze dieren zo leuk mogelijk te maken en zo hoort het ook.
Piet (24-1-2013 om 12:18)
@Fred: Het is dus eigenlijk de schuld van de regering? Misschien moeten we eens naar ons uitgavenpatroon kijken, geen iphone, dure flatscreen en/of een auto op afbetaling meer?
Monica (24-1-2013 om 10:46)
Je kunt je dieren verzekeren zodat de kosten voor dierenartsen te overzien zijn. Als je zelfs dat te duur vindt, begin er dan niet aan. Een beest heeft ook gevoelens!
Cookie-instellingen beheren