Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt hond weg bij baasje

Toegevoegd: 23-01-2013, 14.23 uur
Door: Veerle van Iren

TERNEUZEN - De politie heeft gisteren in Terneuzen een hond weggehaald bij zijn baasje omdat deze bij hem niet noodzakelijke medische behandelingen kreeg.


Het dier heeft onder andere bulten, huidproblemen, tandsteen en onderhuidse verhardingen waarvoor de hond medische behandeling nodig heeft. De politie heeft de eigenaresse in de gelegenheid gesteld binnen een week naar de dierenarts te gaan om het dier te laten behandelen.

Het dier, een Amerikaanse Stafford, is door de dierenpolitie weggehaald omdat de vrouw hier geen gehoor aan gaf. De hond is naar een dierenkliniek gebracht voor behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (23-1-2013 om 21:35)
Als ze de crisis als excuus gebruiken is dat gewoon belachelijk, ik heb 1 hond en 2 katten maar ik zou zelf nog liever droog brood eten dan dat mijn dieren verhongeren of niet naar de dierenarts kunnen. Als je een dier neemt moet je er voor zorgen, punt uit!
Suza (23-1-2013 om 21:31)
Wat heeft een I-phone nu te maken met dit geval?!? Duidelijk een geval van geen zorgzaamheid en dat terwijl er zo veel instanties zijn voor hulp en ook een dierenartsen zijn vaak bereid om te gemoed te komen
Bianca Frankemolle (23-1-2013 om 21:19)
En terecht moet de eigenaar maar niet verzuimen om actie te ondernemen. Sneu voor het dier hopelijk komt het allemaal goed.
Jan (23-1-2013 om 19:58)
Wij hebben een buurman die een vrouw vond op internet. de hond die altijd naast hem op de bank zat moest naar buiten. en 8 jaar later - na heel veel bellen met politie en dierenbescherming - is hij gestorven op zijn enige plaats onder een boom in de sneeuw. zal me verder inhouden
Werner (23-1-2013 om 19:55)
Vlissingse je oordeel te snel niemand weet hoe ze het financieel hadden toen ze de hond kochten alles word duurder en duurder en nee dat is geen excuus hoor en het is zonde ma meschien hadde ze op het moment ff geen geld en dat er ff wat geld apart gelegd moest worde ervoor! mvg
Honden vrouwtje (23-1-2013 om 18:52)
Verschrikkelijk zielig voor de hond opsluiten die bazin en als ze geen geld heeft voor de hond te onderhouden gaat ze maar werken moet ik ook
Cookie-instellingen beheren