Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie haalt hond weg bij baasje

Toegevoegd: 23-01-2013, 14.23 uur
Door: Veerle van Iren

TERNEUZEN - De politie heeft gisteren in Terneuzen een hond weggehaald bij zijn baasje omdat deze bij hem niet noodzakelijke medische behandelingen kreeg.


Het dier heeft onder andere bulten, huidproblemen, tandsteen en onderhuidse verhardingen waarvoor de hond medische behandeling nodig heeft. De politie heeft de eigenaresse in de gelegenheid gesteld binnen een week naar de dierenarts te gaan om het dier te laten behandelen.

Het dier, een Amerikaanse Stafford, is door de dierenpolitie weggehaald omdat de vrouw hier geen gehoor aan gaf. De hond is naar een dierenkliniek gebracht voor behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
FB (23-1-2013 om 15:08)
Waarschijnlijk was er wel geld voor een nieuwe Iphone... Typisch...
Dat zou vaker moeten gebeuren (23-1-2013 om 14:56)
Goed werk dat zou vaker moeten gebeuren. Ik hoop dat de hond er weer bovenop komt en dat hij niet meer terug gaat waar hij vandaan komt maar een liefdevol baasje vind die het wel waard is om een trouwe kameraad te hebben .Daar krijgt hij/zij veel voor terug
Zeeuwind (23-1-2013 om 14:49)
Dit zijn ook de vruchten van de crisis! Maar neemt niet weg dat je, je verantwoordelijkheid moet nemen voor de verzorging van je huisdier!
Cookie-instellingen beheren