Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in sloot N61 Hoek

Toegevoegd: 31-01-2013, 12.14 uur
Door: Veerle van Iren
HOEK - Een vrachtwagen met Roemeense bestuurder is vanochtend door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het ongeluk gebeurde op de N61 ter hoogte van Hoek. Er zijn geen gewonden.


De vrachwagen is in de sloot tot stilstand gekomen, waarna de oplegger van de vrachtwagen op zijn kant is gekeerd. De bestuurder van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven en heeft zelf de cabine kunnen verlaten. De vrachtwagen vervoerde big bags met grind.
 
Vanwege het ongeluk is de N61 momenteel afgesloten tussen Hoek en Biervliet. Dat is nodig vanwege de bergingswerkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd. Er is een omleidingsroute ingesteld.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (5-2-2013 om 13:53)
Die oostblokkers zouden voor ze hier de weg op mogen eerst is een rijexamen moeten doen want de meeste kopen hun rijbewijs en al de andere papieren die ze nodig hebben.vaak rijden ze met drank op dus hoogtijd omdat is harder aan te gaan pakken en niet ze zomaar hier loslaten al rijdend
GTI (4-2-2013 om 16:36)
@Niek: zo simpel is het helaas niet... Die Polen, Roemenen en noem maar op, werken voor bedragen waar je als Nederlander niet voor kan werken... De verzekeringen enz. zijn zo hoog dat je wel meer moet vragen, anders kost het je alleen maar geld...
Niek (3-2-2013 om 20:02)
Als iets ergens anders goedkoper is ga je het zelf toch ook daar halen? Als je er een probleem mee hebt dat zij hier komen rijden zul je zelf je prijs aan moeten passen, krijg je je werk weer terug. Beetje jammer van de vooroordelen.
Bert (1-2-2013 om 07:32)
@ Witte, u werkte vroeger in de transport ? en moet u dan nu dwangarbeid doen voor uw uitkering ? wie weet vind den haag het wel een leuk idee dat u deze vrachtauto gratis oppoetst. en GE, die was hier toch ook weg naar goedkoper oorden ? en wij kunnen het zuur van balkenende krijgen.
John (1-2-2013 om 07:32)
Rijbewijs is te koop o.a. in Polen, toen voor 200 dollar zonder ervaring zo de weg op.Zelf gezien in Polen 30 jaar geleden.Roemenie nog makkelijker.Belgie had vroeger ook geen rijbewijs nodig zei men toen
Ruud (1-2-2013 om 07:12)
Wat een misselijk makende vooroordelen weer. Alsof wij als nederlanders superieur zijn!! Zou het een nederlandse chauffeur zijn geweest dan was het waarschijnlijk de wind die hem verraste!!
Cookie-instellingen beheren