Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 214 km

N61 lange tijd dicht vanwege ongeval

Toegevoegd: 23-02-2013, 09.36 uur - Update: 23-02-2013, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHOONDIJKE - Door een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto is de N61 tussen Schoondijke en IJzendijke in beide richtingen lange tijd afgesloten geweest voor verkeer.  


Het ongeval vond zaterdagmorgen rond 05.45 uur plaats op de Willemsweg (N61) net binnen de bebouwde kom van Schoondijke. Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestuurders met elkaar in botsing.  

Door de klap raakte de bestuurster van de auto, een 26-jarige vrouw uit de gemeente Sluis, gewond. De vrouw is met letsel aan haar been per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen, een 30 jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, bleef ongedeerd.

Omdat er rook uit de auto kwam is voor het ongeval ook de brandweer opgeroepen. Deze was met twee voertuigen ter plaatse en heeft assistentie verleend. De politie is na het ongeval gestart met een technisch onderzoek naar de oorzaak van de botsing. Zowel de auto als de vrachtwagen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Het verkeer is tijdens het ongeval omgeleid via Waterlandkerkje. De weg was rond 11.30 uur weer vrij voor het verkeer.  


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (26-2-2013 om 16:55)
Geluk bij een ongeluk dat dit in de bebouwde kom was. Je zal zo een grapje maar hebben op een 80 weg waar er ZAT idioten zijn die over een doorgetrokken streep (die is er niet voor niets!!!) inhalen en op een tegenligger knallen. 80 wegen gebeuren meeste ongevallen, VANDAAR DE DOORGETROKKEN STREEP.
Adri (25-2-2013 om 08:10)
Marco, want een egoistische opmerkingen. Ik hoop dat de bestuurder van de pers.auto er niets aan overhoudt. Sterkte voor alle betrokkenen...
Marco (23-2-2013 om 11:22)
Zonde van de mooie Scania. Nu maar hopen dat de vrachtwagenchauffeur geen trauma overhoudt aan wéér zo'n rot ongeval. Je kunt helemaal niets doen met zo'n groot ding. Alleen remmen en op 't laatste moment proberen te ontwijken. Aan de strepen te zien, reed de personenauto op de verkeerde weghelft.
Cookie-instellingen beheren