Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 253 km

Boetes bij grote verkeerscontrole

Toegevoegd: 09-03-2013, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdag heeft de politie in Oostburg en Sluis een verkeers- en alcoholcontrole gehouden. 


Van 15.30 - 18.00 uur werd de verkeerscontrole gehouden op de Expeditieweg in Oostburg en van 20.00 - 21.15 uur vond er een alcoholcontrole plaats op de Rondweg in Sluis. Er werden 250 voertuigen gecontroleerd; drie bestuurders hadden meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid, maar geen van hen moest het rijbewijs inleveren.  

Er werden in het totaal 20 boetes uitgeschreven voor onder andere het overschrijden van de constructiesnelheid van een bromfiets, voor afvallende lading van een aanhangwagen en er werd een boete uitgeschreven voor een onjuiste kentekenplaat. 

Verdere werd er een bestuurder bekeurd voor het niet functioneren van de verlichting, droegen vijf bestuurders geen autogordel en konden vier automobilisten hun rijbewijs niet tonen. Ook zag de politie dat er iemand inhaalde over de doorgetrokken streep en werd er bij een auto geconstateerd dat er een uitlaat niet gasdicht was. Bij één bromfiets was het geluidsniveau zo hoog dat het kentekenbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (10-3-2013 om 15:07)
@ frank, jij word echt niet gehinderd door enige kenis... De grieken betalen netjes rente over het geleende bedrag en nederland word hier slapend rijk van... verdiep je eerst in iets voor je wat doms roep.
Peter (10-3-2013 om 14:48)
Goede zaak.
Remco (10-3-2013 om 10:01)
Houd je dan aan de snelheid, heb je nergens last van. De boetes zijn nog veel te laag want de meeste mensen hebben er lak aan en rijden steeds meer aso, geven geen richting aan snijden een ander af, geven geen richting aan enz...enz.. bellen .. drinken... Ik zeg verdubbeld hoogte nog maar een keer.
Erwin (10-3-2013 om 09:24)
Poe poe, goed gedaan hoor jongens ! Weer een aantal zeer zware criminelen aangepakt !!!
Adrie. (10-3-2013 om 01:51)
Paul volgens mij snap je het niet helemaal en vind je elke overtreding geoorlooft zolang er geen schade is of slachtoffers zijn Maar als er 1 van je kinderen word plat gereden door iemand die te hard heeft gereden dan ben jij de eerste die zegt dat de politie hier iets aan had moeten doen.
Peter (10-3-2013 om 01:46)
Heeft de Nederlandse overheid ook enig idéé wat dit soort gefrustreerde controles de belasting betaler kost? Staat niet tegenover de opbrengst! En staat zeker niet tegenover de verkeers veiligheid! Dit is weer een poging om de staatskas te vullen. En maar geoorloofd blijven stelen. Graaien maar!
Cookie-instellingen beheren