Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km
-->

Slachtoffer werd omgebracht

Toegevoegd: 18-04-2013, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - De 48-jarige man die vandaag dood werd gevonden in zijn woning in Sas van Gent is inderdaad door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt. 
 
De politie trof de man vanochtend rond 05.40 uur aan in een huis aan de Baljuwstraat. De omgeving werd afgezet en de recherche startte ter plekke een groot onderzoek. In eerste instantie richtte het technische onderzoek zich met name op de omgeving van de woning.


Aan het begin van de middag, zo rond 13.00 uur, werd ook gestart met het onderzoeken van de woning zelf. Er is ook een politiehond ingezet. Vanmiddag zal een politiehelikopter naar Sas van Gent vliegen om vanuit de lucht foto's te maken van de omgeving van de plaats delict.
 
Bij de woning is een commandocontainer van de brandweer opgesteld. In de tuin van het huis heeft de politie een tent neergezet. De verwachting is dat het onderzoek nog zeker de hele dag zal duren. Het slachtoffer ligt nog in de woning.

Zie ook:
- Dood man vermoedelijk misdrijf (18-04-2013)
- Dossier Moord en Doodslag in Zeeland

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren