Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke slang ontsnapt uit woning

Toegevoegd: 11-05-2013, 17.21 uur
De politie rukte met diverse wagens uit.
De politie rukte met diverse wagens uit.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In het Zuid-Bevelandse Hoedekenskerke wordt gezocht naar een zeer giftige Afrikaase cobra. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is de slang ontsnapt vanuit een woning aan de Havenstraat. Een beet van het dier kan bij gebrek aan behandeling dodelijk zijn. Een medisch specialist is vanuit Rotterdam onderweg met antigif.

Ook is een slangendeskundige geraadpleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noua (12-5-2013 om 08:19)
Al die heisa over een slang! De meeste mensen weten niet eens waar ze het over hebben......doodsangsten, laat me niet lachen! Jullie kinderen vormen een grotere bedreiging hoor, daar ben ik banger voor! Een aanrijding met een trein is ook dodelijk, voor treinen ben je toch ook niet bang?
Frans (12-5-2013 om 07:47)
Volgens de PZC: [quote] De eigenaar kan overigens een boete tegemoetzien, omdat het houden van deze slang strafbaar is. In de woning trof de politie nog meer reptielen aan. Die zijn allemaal in beslag genomen. [/quote]
Someone (12-5-2013 om 01:22)
Ik begrijp zowiezo niet waarom mensen sommige dieren houden. Dieren horen niet thuis in kleine hokjes, of terrariums,aquariums, whatever... Dieren horen in het wild te leven,tenzij voor fok/kweek doeleinden omdat een dier bedreigd word met uitsterven,of als huisdier/vriend van de mens.
Mirjam (11-5-2013 om 22:14)
Flinke rekening sturen zodat ze 10 jaar scheel zien van de nullen en getal wat er voor staat uiteraard, dan gaan die grappen wel over.
Mar (11-5-2013 om 21:52)
Laat ze de kosten van alles maar betalen, ik wist meteen dat die slang gewoon nog in huis zou gevonden worden en ik heb niks met slangen. Laten ze nog iemand vanuit R'dam komen met tegengif, had het nog tegen mijn gezin gezegd, hoop stampij voor niks. Deuren op slot en je huis eerst nazien, lesje
Adje (11-5-2013 om 21:30)
Geweldig slang is gevonden en er zijn geen gewonden. Nu mag ik vraag aan de politie wat dit zoektocht heeft gekost en wie gaat betalen. Ook de vraag wat gaat met de slang gebeuren en ook wat ga met de eigenaar gebeuren. Na het lezen van reacties van buurbewoners er zijn veel onrust in de straat.
Cookie-instellingen beheren