Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gevaarlijke slang ontsnapt uit woning

Toegevoegd: 11-05-2013, 17.21 uur
De politie rukte met diverse wagens uit.
De politie rukte met diverse wagens uit.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In het Zuid-Bevelandse Hoedekenskerke wordt gezocht naar een zeer giftige Afrikaase cobra. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is de slang ontsnapt vanuit een woning aan de Havenstraat. Een beet van het dier kan bij gebrek aan behandeling dodelijk zijn. Een medisch specialist is vanuit Rotterdam onderweg met antigif.

Ook is een slangendeskundige geraadpleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Radler (11-5-2013 om 18:02)
Voorlopig maar de bosjes en lang gras mijden. kleine huisbieren binnenhouden en de telefoon op zak voor het geval dat.
Carolien (11-5-2013 om 17:59)
Die beesten horen niet in een woning. Maar of in de vrije natuur (dus in Afrika) of dierentuin! Lekker als je hierdoor gebeten wordt.
L (11-5-2013 om 17:51)
Wie houdt er in godsnaam zo'n slang in zn huis hoe dom kun je zijn,die horen daar niet!hopelijk wordt ie gauw gevonden moet er nie aan denken als een kind die vindt,de eigenaar een forse boete en de slang niet meer terug,misschien moet het eens strafbaar worden om slangen e.d. In huis te hebben
Cites (11-5-2013 om 17:41)
Per direct deze levens gevaarlijke handel verbieden om deze zooi te houden hier komt ellende van ,hier is nu al zo dikwijls voor gewaarschuwd alle kosten voor de eigenaar op laten draaien en hopen en bidden ,dat er niks gebeurd .voor ze dat kreng hebben gevonden
Arnemuiden (11-5-2013 om 17:37)
Waneer komt er nou eens een verbod op het houden van zulke beesten!!!! snap niet dat zoiets maar kan het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd gewoon slordig!!!
Cookie-instellingen beheren