Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke slang ontsnapt uit woning

Toegevoegd: 11-05-2013, 17.21 uur
De politie rukte met diverse wagens uit.
De politie rukte met diverse wagens uit.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In het Zuid-Bevelandse Hoedekenskerke wordt gezocht naar een zeer giftige Afrikaase cobra. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is de slang ontsnapt vanuit een woning aan de Havenstraat. Een beet van het dier kan bij gebrek aan behandeling dodelijk zijn. Een medisch specialist is vanuit Rotterdam onderweg met antigif.

Ook is een slangendeskundige geraadpleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-5-2013 om 18:57)
Wat een idioten zijn er toch.... Waar zit iemand z'n verstand om zulke beesten in een woonhuis te houden.. Dan ben je geen dierenvriend
Rob (11-5-2013 om 18:56)
Lekker dan , wie houd er dan ook zulke dieren!!!
Bewoner havenstraat (11-5-2013 om 18:52)
Ben zelf bewoner havenstraat mensen belde mij terwijl wij nergens vanaf wisten?? Ik adviseer dat ze met warmte camera's zoeken en als ze hem vinden chippen net als auto's met gps systeem. Beter naar langeweege tropical zoo de vlindertuin daar hebben ze nog wel een glazen bak
Adje (11-5-2013 om 18:19)
Het houden van deze slangensoort is strafbaar. Ik hoop dat alle kosten van slangendeskundige, medisch specialist en zoektocht met weet ik hoe veel mensen worden gehaald van de eigenaar. Wat en idioot zeg om zo,n slang in huis te houden.
Jac. (11-5-2013 om 18:11)
Te gek voor woorden dat zulke inheemse dieren die levensgevaarlijk zijn hier gehouden worden illegaal of legaal. Een algeheel verbod op het houden van reptielen als huisdier, gevaarlijk of niet gevaarlijk, zou erg wenselijk zijn. Zulke dieren horen hier niet thuis, maar in de tropen!
Dotje79 (11-5-2013 om 18:06)
Ik ben een slangen liefhebber maar snap niet dat mensen gevaarlijke gif of te grote wurgslangen als huisdier houden slangen zijn meesters in ontsnappen buiten de schade die ze mensen en andere dieren aan kunnen doen zijn ze zelf ook zeer kwetsbaar hoop dat ie snel gevonden word
Cookie-instellingen beheren