Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteams doen invallen

Toegevoegd: 15-05-2013, 07.33 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Arrestatieteams hebben vannacht in Terneuzen vrijwel gelijktijdig twee invallen gedaan. Hierna zijn doorzoekingen verricht.


De invallen vonden rond 04.30 uur plaats in woningen aan de Goudsbloemstraat en de Rossinistraat. In beide woningen waren personen aanwezig. Twee mensen die in de woning aan de Goudsbloemstraat aanwezig waren zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.
 
Na de invallen is op beide adressen een doorzoeking gedaan. Hierbij waren zeker acht rechercheurs betrokken. De twee woningen zijn volledig doorzocht. Ook is in de Rossinistraat een auto onderzocht die bij de woning geparkeerd stond.
 
De politie verwacht later vandaag meer informatie te kunnen geven over de aanleiding voor de invallen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claus (15-5-2013 om 10:57)
Uuh ja hoor.grote jongen die er woont ook ;).hihi.dat is grapje natuurlijk he.
Cookie-instellingen beheren