Weerbericht:
Af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Oostburg

Toegevoegd: 16-05-2013, 12.48 uur
Foto 19 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (17-5-2013 om 21:17)
De navigatie krijgt vaak de schuld van ongelukken, nou als je brokken maakt door dat je de navigatie te letterlijk opvat dan hoor je opnieuw lessen te volgen. En ja, keren op de grote weg is nou niet echt slim.
Fietser (17-5-2013 om 18:20)
Ja die stomme TOMTOM he en dan weet je niet waar je bent, wat er komt, je let teveel op dat ding zodat je vergeet dat er nog andere verkeersdeelnemers zijn; probeer om te draaien.............maar niet letterlijk en op dat moment. Er zijn wegen waar dat niet kan en niet mag. Foutje dank je TOMTOM.
Emil (17-5-2013 om 16:11)
Anoniem navigatie gaf verkeerde instructie?? geloof dat de bestuurde de touwtjes in handen en zelf wel kan begrijpen dat je niet zomaar kan draaien even beter nadenken zeg maar
Anoniem (17-5-2013 om 15:01)
De bestuurder had beter op de rotonde gedraaid. Op dat moment reed niemand op de weg en was de vrachtwagen nog ver weg. Het navigatie systeem gaf verkeerde instructies waardoor last minute van richting werd verandert. Eigen fout, kan de beste overkomen. Beide bestuurders mankeren overigens niks.
Smet (17-5-2013 om 09:55)
@piet. Als je eenmaal die kruising bent gepasseerd, kan je niet meer op de parallelweg komen.
Fietser (17-5-2013 om 08:23)
Ja, gelukkig geen fietsers. Denken alleen op de weg te zijn, denken niet na / doen maar wat. Zo stond laatst een Belgische over de streep voor de lichten op kruising bij Terneuzen, ze moest linksaf, maar staat rechts. rijdt ze niet rechtdoor, ze slaat af, eerst wel kijken, had het door en wachtte af
Cookie-instellingen beheren