Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer flinke botsing kruising Oostburg

Toegevoegd: 17-05-2013, 17.28 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Opnieuw heeft zich een flinke botsing voorgedaan op een kruising tussen Schoondijke en Oostburg. Gisteren was dat ook al het geval.

Het ongeluk van vanmiddag gebeurde rond 15.55 uur op de kruising Nozemansweg - Lange Heerenstraat (N253). Twee personenauto's kwamen na een voorrangsfout met elkaar in botsing. De brandweer rukte uit omdat gemeld werd dat er sprake was van een beknelling.

Een van de voertuigen belandde na de botsing in een tuin. Het slachtoffer dat in deze auto zat kon niet op eigen kracht het voertuig verlaten. De brandweer moest hierbij assisteren.

Gisteren vond op dezelfde kruising ook al een flinke botsing plaats. Toen raakte de inzittende van een personenauto zwaargewond toen deze in botsing kwam met een vrachtwagen.

Zie ook:
Beknelling bij ongeluk Oostburg (16-05-2013)

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-5-2013 om 18:56)
Nee Jaap Veer, dan is er niks mis met de inrichting van de weg, dan is er iets mis met de bestuurders die daar niet opletten. anticipeer, rijd langzaam, kijk gewoon een keer extra. klaar. het is zo simpel.
Dennis (19-5-2013 om 15:20)
Beste mensen het is nu echt toevallig dat daar nu 2 keer achter elkaar een ongeval gebeurd. Kan me eigen al niet meer bedenken waneer het de laatste keer was dat er daar een ongeval was waarbij de brandweer moest komen
Jaap Veer (18-5-2013 om 11:36)
Als er steeds op dezelfde plaats ongelukken gebeuren is er dan niet iets mis met de inrichting van de weg?
Vlissinger (18-5-2013 om 11:25)
En maar roepen dat de kruisingen onveilig zijn. mensen leer toch eens rijden...leer kijken voor je een weg oprijdt, het wordt ons al voor 99% voorgekauwd in Nederland met borden, pijlen, strepen, noem het maar op. en NOG gaat het fout. zet die oogkleppen af en KIJK zelf!
Bla (18-5-2013 om 01:09)
Ik wens de gene die aangedreden zijn veel sterkte, vooral wetende dat ze net iemand uit het ziekenhuis hebben gehaald voor herstel......... dikke x
Maikel (17-5-2013 om 21:21)
Die kleine K%$-autootjes van tegenwoordig... levensgevaarlijk! Moet je eens in zo'n auto plaats nemen op de achterbank, dan zit je 15 cm van de achterzijde van de auto. Kreukelzone? Je hoofd ja! Ik moet er niet aan denken dat daar een auto of vrachtwagen inrijdt. Lang leve grote zware auto's!
Cookie-instellingen beheren