Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Man aangehouden na mishandeling

Toegevoegd: 22-05-2013, 12.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Dinsdagavond is een 40-jarige man uit de gemeente Sluis door de politie aangehouden omdat hij een andere man zou hebben mishandeld.


Eerder die dag had het 51-jarige slachtoffer van de mishandeling, een man uit de gemeente Terneuzen, aangifte gedaan tegen de verdachte die hem mishandeld zou hebben na een woordenwisseling.

De mishandeling heeft dinsdagmiddag rond 14.45 uur plaatsgevonden op het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen. De verdachte heeft het slachtoffer geslagen en in een verwurging gehouden. Na zijn aanhouding rond 18.00 uur is de 40-jarige verdachte in verzekering gesteld, omdat uit onderzoek bleek dat de man een veelpleger was. Hij zit nu nog vast.

Politieagenten hebben getuigenverklaringen opgenomen van mensen die de mishandeling hebben gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaja (22-5-2013 om 13:10)
Mietjes !
Cookie-instellingen beheren