Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, overdag ook perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie Yerseke zonder resultaat

Toegevoegd: 24-05-2013, 22.24 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een zoekactie op de Oosterschelde naar een vermeend stoffelijk overschot heeft vrijdagavond niets opgeleverd.

Het vaartuig RWS 75 van Rijkswaterstaat en reddingboot Christien van het station Hansweert van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) startten de zoekactie nadat rond 19.55 uur was gemeld dat er ter hoogte van Yerseke mogelijk een stoffelijk overschot in het water zou liggen.

Een groot gebied rondom Yerseke werd afgezocht, maar het zoeken bleef zonder resultaat. Rond 21.45 uur werd de zoekactie beëindigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (26-5-2013 om 11:29)
Schandalig is het om 3.15 uur was er door ons al melding gedaan en voor dat er aktie onder nomen werd was het al 6.00 uur. En om 4.15 uur was het voor ons al uit zicht verdwenen door de stroming.
G (25-5-2013 om 13:14)
Zoekactie werd al eerder gestart hoor. Rond half zeven nam een helikopter, een boot van de politie, een zodiac van de politie en een boot van RWS aan de zoekactie deel. De melding was al rond 18.00 uur gedaan!