Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Persoon onder trein op station M'burg

Toegevoegd: 01-06-2013, 13.11 uur - Update: 01-06-2013, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het NS-station in Middelburg is zaterdagochtend iemand zwaargewond geraakt toen hij onder een trein terecht kwam.


Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur op het station zelf. Een 49-jarige man uit Lelystad viel van het perron en belandde onder een intercity. De brandweer rukte uit om de ambulancedienst te assisteren. Ook kwam de traumahelikopter ter plekke.

Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het voorval. Er is volgens de politie in ieder geval geen sprake van een misdrijf.

Vanwege de aanrijding was het treinverkeer tussen Goes en Vlissingen volledig gestremd. Rond 13.15 uur meldde de Nederlandse Spoorwegen (NS) dat de beperkingen als gevolg van de aanrijding weer voorbij waren. Reizigers moesten nog wel rekening houden met een langere reistijd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-6-2013 om 19:54)
Wat er ook gebeurt is, het is al erg genoeg. Sterkte ik hoop dat je hier weer bovenop komt zowel lichamelijk als geestelijk
Corina (3-6-2013 om 23:52)
Op omroep zeeland is te lezen bij de reacties dat een ooggetuige verteld dat de meneer op de rails liep op het moment dat de trein eraan kwam en niet probeerde de trein te ontwijken...
Zeeuw (3-6-2013 om 23:11)
mensen waarom een discussie over iets waar niemand bij is geweest die reageerd..... ???? misschien moeten de meeste mensen eens goed lezen, want er staat nergens dat het GEEN ongeuk was! sterkte voor de man
Albert (3-6-2013 om 10:36)
Er is volgens de politie geen sprake van een misdrijf of ongeval. (stond vandaag in de papieren PZC) Dus.... poging tot zelfmoord!!
Susanne (2-6-2013 om 19:19)
@Oost-souburger: Zelf ook leren LEZEN, want er staat nergens dat de man overleden is, dus er is geen sprake van nabestaanden.
Kees (2-6-2013 om 16:15)
@Oost-souburger: over LEZEN gesproken: welke nabestaanden?