Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Felle brand meubelmakerij Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2013, 20.06 uur - Update: 10-06-2013, 20.43 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft maandagavond een felle brand gewoed bij meubelmakerij Arabesk aan de Koningsweg.


De brand werd rond 18.45 uur opgemerkt. Binnen korte tijd werd het sein middelbrand gegeven. De brandweer zette twee tankautospuiten, een watertankwagen en een hoogwerker in. De brand was enige tijd uitslaand.

Bij de brand kwam behoorlijk wat zwarte rook vrij. De politie zorgde daarom voor een afzetting van de Koningsweg. De weg ging dicht tussen de kruising bij de Keersluisbrug en de parkeerplaats bij de Koningsbrug.

Rond 19.35 uur kon het sein brand meester worden gegeven. De meeste rookontwikkeling was toen verdwenen. Wel werd kort daarop door de politie een extra grote afzetting gecreëerd. Rond 20.15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Bij de brand is niemand gewond geraakt. De Stichting Salvage is ingeschakeld om de eigenaar van de meubelmakerij te helpen met het afwikkelen van de ontstane schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (11-6-2013 om 17:04)
Zie je wel, ik dacht al rook te zien, was bij de andere brug, die naar de snelweg leidt. Sterkte voor de eigenaar van de meubelmakerij. Zonde van al dat hout ed...
Esther (10-6-2013 om 22:19)
Stinkt het daarom zo??
Cookie-instellingen beheren