Weerbericht:
Op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen verliest oplegger oprit A58

Toegevoegd: 04-07-2013, 12.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - De oprit naar de A58 bij Heinkenszand is donderdagmorgen enige tijd afgesloten geweest na een ongeval met een vrachtwagen. 


Het incident vond rond 10.30 uur plaats op de oprit naar de snelweg. Een vrachtwagen verloor door nog onbekende oorzaak zijn oplegger waardoor deze op de weg kwam te staan. De oplegger was geladen met 26 ton plastic korrels. 

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de trailer opgetild en vervolgens weer op de vrachtwagen geplaatst. De vrachtwagenchauffeur kon hierna zijn weg weer vervolgen. In verband met de bergingswerkzaamheden was de oprit afgesloten tot ongeveer 12.30 uur.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (4-7-2013 om 17:23)
Slowrider wat denk je hoever de trailer gaat zonder auto 5 meter graaft zich vanzelf in dus nooit op de A 58 terecht gekomen eerst even nadenken en dan reageren
SlowRider (4-7-2013 om 14:32)
Ik ben toch heel blij dat het daar gebeurd is en niet in een bocht later, want dan was de oplegger zo de A58 opgeschoven met alle gevolgen van dien.
Cookie-instellingen beheren