Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Vrachtwagen verliest oplegger oprit A58

Toegevoegd: 04-07-2013, 12.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - De oprit naar de A58 bij Heinkenszand is donderdagmorgen enige tijd afgesloten geweest na een ongeval met een vrachtwagen. 


Het incident vond rond 10.30 uur plaats op de oprit naar de snelweg. Een vrachtwagen verloor door nog onbekende oorzaak zijn oplegger waardoor deze op de weg kwam te staan. De oplegger was geladen met 26 ton plastic korrels. 

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de trailer opgetild en vervolgens weer op de vrachtwagen geplaatst. De vrachtwagenchauffeur kon hierna zijn weg weer vervolgen. In verband met de bergingswerkzaamheden was de oprit afgesloten tot ongeveer 12.30 uur.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (7-7-2013 om 08:09)
Ik denk zelf een foutje van de chauffeur dat hij waarschijnlijk niet goed gekeken heeft of de kingpin was vergrendelt,want anders zou hij zijn weg nooit mogen vervolgen als die was afgebroken,want de kingpin is het enigste stuk metaal die de trailer met de trekker verbind.
Veer (6-7-2013 om 21:48)
Jeetje Vlissinger, wat ben jij een zeiker zeg, als je enkel maar op en aanmerken over andere reactie's hebt, hou dan lekker je mond! Of kan ik ook al niet schrijven?
Vlissinger (6-7-2013 om 02:38)
Rien, je verhaal is niet te lezen. Gebruik fatsoenlijk Nederlands en interpunctie.: Slowrider, hoever denk je dat de trailer schuift zonder trekker? 5 meter, daarna graaft hij zich vanzelf in. Dus hij zal nooit op de A58 terecht komen. Eerst kijken wat je getypt hebt voor je het verzend.
Vlissinger (6-7-2013 om 02:35)
@Schikker, jij hebt ook echt het verhaal gewoon niet gelezen -_- de oplegger is losgeraakt, wat heeft dat verder met een rijbewijs en het in de berm staan te maken??
Schikker (5-7-2013 om 08:36)
Wat doet die combinatie zo ver in de berm, had deze chauffeur wel een rijbewijs??
Thera (4-7-2013 om 22:59)
Tja SlowRider, op dat zelfde punt zou jij zelf zomaar ineens eens een opstopping kunnen veroorzaken door onvoorziene omstandigheden... In dit geval was dat niet zo. Overal kan ineens iets gebeuren.
Cookie-instellingen beheren