Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 69 km

Busje rijdt woning Koewacht binnen

Toegevoegd: 20-07-2013, 05.38 uur
Door: Roland de Jong
KOEWACHT - Een automobilist(e) heeft vannacht in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht een enorme ravage aangericht.
 
De bewoners van de straat Het Zand werden rond 02.45 uur door een harde knal uit hun slaap gewekt. Een bestelbusje was door onbekende oorzaak van de weg geraakt, had een lantaarnpaal en enkele boompjes omver gereden om vervolgens via een bosschage tegen de gevel van een woning te vliegen. De gevel stortte deels in en de achter de muur opgeslagen spullen, waaronder een groot aantal dozen, belandde in de tuin.


De omwonenden belden direct de hulpdiensten. Meerdere brandweerwagens en de ambulancedienst kwamen ter plekke. Er raakte niemand bekneld. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De politie was vannacht niet bereikbaar om informatie te verschaffen.

De politie is inmiddels gestart met een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om de schade aan de omver gereden lantaarnpaal te inventariseren.

Te koop
Het huis dat door het busje werd geramd staat overigens te koop. Op makelaarsfoto's is goed te zien hoe de woning er uit zag voordat één van de muren omver werd gereden.

Zie ook:
Bestuurder Koewacht had gedronken (20-07-2013)


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grensbewoner (21-8-2013 om 08:23)
Waar zit je verstand als je met alcohol en veel te hard door een woonwijk rijdt!! Hopelijk wordt/is alles dat is vernield vergoed en zien we deze bestuurder een tijdje niet op de weg.
Koewachter (22-7-2013 om 12:43)
Zo dom van de chauffeur.echt zielig dat je verhuist bent en dan je huis in een keer vernield wordt . Maar hoeklijnen die boompjes daar zo om zijn hij is toch van de andere kant gekomen dus ??????? ik wens de oude bewoners veer sterkte
Een rustige rijder (22-7-2013 om 05:19)
Het is ook altijd wat er word vanaf de koewacht tot aan de bonte koe zo hard gereden dat dit niet voorkomen kon worden dus het word tijd dat er meer wordt gekontroleerd op de koewacht tot aan de bonte koe en de boetes mogen gerust wat hoger zijn
Koewachtse (21-7-2013 om 08:07)
Dat eeuwige gezuip en in die auto stappen. Rommelkamer of niet het zijn spullen van de mensen die door zo.n malloot wordt vernield. Je huis staat te koop , die belg kan dokken , tis te hopen dat zijn verzekering hem wil houden in het pakket.
Hein (20-7-2013 om 18:58)
/en dan staat er op de site van de makelaar "Rustig gelegen" Zeg dat wel ja.
Troeska (20-7-2013 om 16:46)
Dat gaat heel veel centjes kosten, maar wie gaat dit betalen? Drinken en rijden met een ander zijn spullen, met de portemonnee van een ander, je zal er maar mee te maken krijgen. Sterkte voor de bewoners. een bordje van 50 wil niet zeggen dat het met 50 km per uur gebeurd, dit voor de dromers.
Cookie-instellingen beheren