Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 59 km

Paardenschuur Nisse afgebrand

Toegevoegd: 23-07-2013, 01.54 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - In Nisse is vannacht een kleine paardenschuur in vlammen opgegaan. De stal brandde tot de grond toe af.
 
Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwamen er rond 00.15 uur diverse meldingen binnen dat er brand woedde in de Paul Krugerstraat. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand en blusploegen uit Heinkenszand en Ovezande kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.


De brand bleek te woeden in een paardenschuur. Toen de brandweer arriveerde bleek deze al volledig in brand te staan. In de schuur bevonden zich geen personen. Ook waren er geen dieren binnen want de paarden die normaal in de schuur staan waren vanwege de hitte in een wei gezet.
 
De brandweer heeft de schuur afgeblust. Ook een container naast de schuur raakte flink beschadigd. Er is geen asbest vrijgekomen. Met behulp van een warmtebeeldcamera heeft de brandweer zich er van verzekerd dat de brand volledig was gedoofd. Een half uur na het uitbreken van de brand kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Rond 01.20 uur kon de brandweer inpakken.

Een schadebedrag is nog niet bekend.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (23-7-2013 om 14:10)
Het was al donker op tijdstip van de brand, wij- aan de andere kant van het dorp - konden toch een dikke zwarte rookkolom zien en hoorden het knetteren hier.Best behoorlijk schrikken zoiets. Gelukkig geen slachtoffers en ook de paarden hebben het overleefd.
Roos (23-7-2013 om 08:20)
Wat een geluk bij ongeluk dat de paarden buiten stonden!!! sterkte daar, iedereen zal flink geschrokken wezen!!
Cookie-instellingen beheren