Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Vrouw aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 18-08-2013, 14.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is zaterdagmorgen een 43-jarige vrouw uit Vlissingen aangerand. De vermoedelijke dader is aangehouden.


Het slachtoffer liep rond met twee grote honden door de Walstraat, toen ze door een voor haar onbekende man werd aangesproken. Hij pakte haar plotseling bij haar borst, waarna de vrouw het op een lopen zette. Vervolgens zag de vrouw dat de man zijn broek liet zakken.

De politie wist rond 08.25 uur een 23-jarige man uit de gemeente Borsele als verdachte aan te houden. Dat gebeurde in de Walstraat. De man in zaterdag in het politiecellencomplex Torentijd ingesloten. Hij is verhoord en in verzekering gesteld.
 
De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De politie is met name op zoek naar een fietsster die vermoedelijk van de aanranding getuige is geweest. Het gaat om een vrouw van 40 tot 50 jaar oud met blond krullend haar.

Deze fietsster zei nog iets tegen het slachtoffer en fietste even later de Nieuwstraat in. Deze of andere getuigen worden verzocht telefonisch contact met de politie op te nemen: 0900-8844. Ook kunt u naar het politiebureau in Vlissingen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niels (19-8-2013 om 10:14)
Veel mensen hier zijn echt dom. En die honden deden niks? Als je een beetje verstand hebt van honden dan begrijp je ook dat er baasjes zijn die hun hond niet als waakhond opvoeden. Zoiezo hebben niet alle honden daar aanleg voor. Zelf heb ik een labrador gehad. Super hond die geen vlieg kwaad deed.
Peter (19-8-2013 om 09:38)
Vraag me af welke honden mevrouw bij zich had. Misschien tijd voor een aander ras?? Kan de Rottweiler aanbevelen, lieve gezins hond ongevaarlijk voor de naasten. Zullen zeker niet zomaar uitvallen is maar net hoe je ze opvoed. Maar als er iets gebeurt hoef je daar niet aan te twijfelen.
Scaffaboy (19-8-2013 om 08:11)
Hoe zielig kan je zijn niet normaal
R (18-8-2013 om 21:09)
Ranzige smeerlap
Arthur (18-8-2013 om 19:53)
Wauw das pas echt triest...twee grote honden en toch worden aangerand, ik gaf ze een week geen eten....pfff
Jeroen (18-8-2013 om 17:45)
Je hebt 2 honden bij je en de man laat zijn broek zakken. Je zou bijna de gedachte krijgen, vooruit hondjes leef je eigen maar eens lekker uit. Kijken of hij dan nog verder praatjes heeft.
Cookie-instellingen beheren