Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Dodelijke schietpartij bij IJzendijke

Toegevoegd: 25-09-2013, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij de Middenweg (N61) in IJzendijke is vanochtend iemand doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De schietpartij vond rond 09.15 uur plaats in de buurt van tankstation Aers. Er werden al snel twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer bezweek echter ter plekke aan de verwondingen.

Na de schietpartij heeft de politie ter plaatse een verdachte aangehouden. Meer details over het schietincident zijn nog niet bekend. Ook is nog niet bekend gemaakt wie het slachtoffer en de dader zijn en wat hun relatie is.

De politie heeft ter plekke de omgeving afgezet. De N61 is afgesloten. De technische recherche is rond 10.30 uur gearriveerd en zal onderzoek gaan doen.

Zie ook:
- Onderzoek schietpartij N61 gestart (25-09-2013)


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-9-2013 om 15:59)
Hmm waarom zijn het toch altijd mensen in de dikke dure bakken Mercedes bmw die vermoord worden?. snap niet dat mensen zulke auto's nog willen, je wordt er niet oud in. of zou het aan het soort werk van de bestuurder liggen in elk geval weer een crimineel minder in ons land
JAN (25-9-2013 om 15:21)
Marco afzeiken dat doet ik niet het is gewoon een feit Jan voor jou geld het zelfde vent want jullie zeeuwen er een probleem mee als de waarheid wordt gezegd PUNT Ik wens jullie allemaal veel sterkte in de toekomst want het wordt er helaas niet beter op O JA DORDRECHT IS OOK NIET HEILIG
John (25-9-2013 om 14:33)
@Jan, Lekker makkelijk vanachter je scherm je saaie leven opleuken door maar wat te roepen. Je hebt geen flauw benul van de situatie dus praat geen onzin. Sneu dat er weer een slachtoffer gevallen is. Sterkte voor beide familie's.
Jos (25-9-2013 om 14:07)
Jan, oog om oog, tand om tand lijkt me nogal ver gezocht. Zoals ik lees heeft de dader zelf de politie gebeld. Ik denk niet dat personen die wat jij noemt doen, zelf de politie zullen bellen en zich aangeven. Die waren vast allang belgië ingevlucht. Maar goed, we zullen het wel zien.
Motomar (25-9-2013 om 13:58)
Jan jij bent geen zeeuw?of zeeuwenhater? maar moorden gebeuren overal niks met zeeland te maken.want de dader komt uit de STAD denk gewoon een gevalletje van realatie of een afrkening of ruzie onder collegaas...en moorden doen mensen overal en famili van de dode moeten hun pa of kind missen DUPE van
Willem (25-9-2013 om 13:44)
Je kan zeggen en gissen naar wat er is gebeurt ,maar je zou dit nieuws maar thuis krijgen.Sterkte aan de familie
Cookie-instellingen beheren