Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 90 km

Auto ramt gevel woning Vlissingen

Toegevoegd: 30-09-2013, 18.12 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN -  Vanmiddag omstreeks 16.30 uur is in Vlissingen een personenauto tegen de gevel van een woning aan het Ravensteynplein gereden.

De brandweer en een motorambulance kwamen ter plaatse maar de bestuurder van de auto is na het ongeval gevlucht. De politie heeft enkele spullen die in de auto lagen veiliggesteld middels een DNA zak.


Net voordat de auto de woning ramde, knalde deze eerst nog tegen een lantaarnpaal. De kap van de lantaarnpaal vloog vervolgens door de ruit van een dakkapel van een woning.

De auto liep aan de voorzijde flinke schade op. De woning raakte licht beschadigd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggetakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-10-2013 om 17:40)
Jahoor parkeer hem daar maar. scheinbaar heeft deze eigenaar zijn auto niet meer nodig als hij hem zo achterlaat, ik ken wel een sloper die er blij mee is
Helena (30-9-2013 om 22:28)
Klopt Michel, ik werd ook bijna van de sokken gereden.
Hans (30-9-2013 om 20:10)
Ai, gevlucht. Dat hebben we meer gelezen. Dan zal er wel. iets aan het handje zijn. Als je nuchter bent blijf je gewoon bij je volle verstand en heb je niets te vrezen.
Mmmmmmmmmm (30-9-2013 om 19:37)
Jeetje lekker belangrijk wat een kijkers is het dan zo interresant? pppffff ramptoeristen!!
Michel (30-9-2013 om 19:34)
Volgens mij zag ik deze auto eerder deze middag continu met piepende banden remmen en optrekken, verbrand rubber lucht kwam me tegemoet als het deze heren zijn die in deze auto zaten dan is het beter een huis te hebben geraakt ipv een mens..........
Ondernemer (30-9-2013 om 19:15)
WAM verzekerd - nee.
Cookie-instellingen beheren