Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Roemenen opgepakt na diefstal camera's

Toegevoegd: 02-10-2013, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie hield dinsdagmiddag rond 12.50 uur drie personen uit Roemenië aan op verdenking van winkeldiefstal in een elektronicawinkel aan de Mortiereboulevard.

Een beveiligingsmedewerker zag dat het trio met een geprepareerde tas door de winkel liep. Toen zij zonder te betalen langs te kassa liepen, werd een 21-jarige man door de beveiligingsmedewerker aangehouden. In de tas zaten twee camera's.

De politie hield later in centrum de twee andere verdachten aan. Het gaat om een 48-jarige vrouw en een 33-jarige man. Bij verder onderzoek op het politiebureau bleek dat de vrouw nog vier dagen gevangenisstraf heeft openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (2-10-2013 om 19:37)
Gewoon die grenzen dicht doen. Dan maar even wachten bij de grens.
Echte nederlander (2-10-2013 om 18:38)
En dat hebben we allemaal aan D 66 en PVDA te danken dat die Roemenen en meer van dat soort kakkerlakken uit de omgeving van de Bosporus lekker naar Nederland komen. Deze partijen begrijpen niet wat er onder de bevolking leeft. Afrekenen die partijen met de komende verkiezingen. Of niet meneer Bos.
Ook een vlissingse (2-10-2013 om 18:05)
Inderdaad Vlissingse...handelen net als frankrijk
Francois (2-10-2013 om 17:14)
Ze lopen al meer dan 15 jaar rond hier in NL, ze zijn vaak op doorreis van noord naar zuid Europa. Ondertussen jatten ze alles wat los en vast zit. @Leo de grenzen zijn al jaar en dag open, gewoon EU onderdanen. Het licht niet aan de politie maar aan de rechtelijke macht die te dom is om te poepen.
Lau (2-10-2013 om 16:52)
Zo'n enorm pak slaag geven dat ze vijf dagen niet kunnen eten, praten plassen en poepen en dan terugsturen naar het land van herkomst. Laat ze maar klagen daar tegen elkaar dat ze beter niet naar Nederland kunnen gaan omdat je een geweldig pak op je donder krijgt als je wat uithaalt.
Tholenaar (2-10-2013 om 16:30)
Alles wat ze aan persoonlijke bezittingen bij zich hebben, maar dan ook alles, in beslag nemen, alleen nog broek en hemd aan laten, en dan de grens over zetten, kaal scheren en licht gevende verf er op, die er over jaar pas af gaat. leren ze het misschien wel dat zulke figuren hier niet welkom zijn.
Cookie-instellingen beheren