Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemenen opgepakt na diefstal camera's

Toegevoegd: 02-10-2013, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie hield dinsdagmiddag rond 12.50 uur drie personen uit Roemenië aan op verdenking van winkeldiefstal in een elektronicawinkel aan de Mortiereboulevard.

Een beveiligingsmedewerker zag dat het trio met een geprepareerde tas door de winkel liep. Toen zij zonder te betalen langs te kassa liepen, werd een 21-jarige man door de beveiligingsmedewerker aangehouden. In de tas zaten twee camera's.

De politie hield later in centrum de twee andere verdachten aan. Het gaat om een 48-jarige vrouw en een 33-jarige man. Bij verder onderzoek op het politiebureau bleek dat de vrouw nog vier dagen gevangenisstraf heeft openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (2-10-2013 om 15:09)
Wanneer gaat er in Den Haag het licht aan?
ODB (2-10-2013 om 14:41)
Het probleem met dit soort rondtrekkende roversbendes is dat ze lastig zijn aan te pakken. De straffen op deze vergrijpen zijn gewoon te laag. Het zou beter zijn deze mensen vasthouden, en de schade die veroorzaakt is te vergoeden middels dwangwerkzaamheden met een uurloon van een euro.
Gerda (2-10-2013 om 14:23)
Sinds Oost europa samen zijn gevoegd met West- europa, hebben en krijgen we alleen maar criminelen in onze west europese landen. Dat had NOOIT moeten gebeuren. En wij hadden NOOIT aan de Euro moeten beginnen. En de grenzen hadden nooit moeten opengaan voor die landen.
Willem (2-10-2013 om 13:56)
Wat ben ik blij met de open grenzen EN de nieuwe toestroom van oost europeanen in 2014. NIET dus. de premie voor imboedel-verzekering enz zal wel flink hoger worden. allemaal dank zij brussel. paar 100.000 werkelozen in dit land en toch de grenzen open stellen. de E.U? hoeft niet van mij.
Vlissingse (2-10-2013 om 11:47)
En dat word volgend jaar nog erger, hou mijn hart vast. Waarom is nederland niet zoals frankrijk, die moeten die roemenen niet!
Leo (2-10-2013 om 11:40)
Da's al vlug en de grenzen zijn nog niet eens open voor die lui. Natuurlijk,dat is het,het zijn de verkenners. De tijd van 2 tellen je deur openlaten is voorbij,het stelen zit hen in de genen,zeggen ze zelf.
Cookie-instellingen beheren