Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar vastgebonden hond bekend

Toegevoegd: 23-11-2013, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De politie weet vermoedelijk wie degene is die deze week zijn hond vastgebonden aan een paal achterliet bij de N57 in Scharendijke.

Woensdagochtend kreeg de dierenambulance het verzoek om te gaan naar de afrit N57 bij Scharendijke-Ellemeet omdat daar een hond aan een paal vast zou zitten. Zij troffen daar inderdaad een grote, goed verzorgde hond van ongeveer 3 jaar oud aan.


De blauw-grijs gestroomlijnde Cane Corso teef was volgens de politie in hulpeloze toestand achtergelaten. Na berichtgeving in de media heeft zich inmiddels een 59-jarige man uit Delft gemeld. Volgens hem zou de hond door een kennis, een 22-jarige Rotterdammer, naar een nieuw verblijf in Scharendijke worden gebracht. De hond werd dinsdag opgehaald. De man was volgens de politie erg verbaasd dat hij zijn hond in de media terugzag.

Een agent van de dierenpolitie heeft inmiddels contact gehad met de Rotterdamse kennis. Hij heeft toegegeven de hond aan de paal te hebben achtergelaten omdat hij er zeker van was dat het dier daar gevonden zou worden. De man zal donderdag bij de politie een verklaring komen afleggen.

Zie ook:
- Hond achtergelaten aan paal N57 (23-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (24-11-2013 om 20:45)
@Vechthonden=aso`s: honden worden niet geboren als vechthonden en van vele rassen kan je een vechthond maken, ik ken ook mensen die Cane hebben en dat is een schat van een hond, met 3 kinderen en een paar katten en zit geen kwaad in de hond, de mens is de ergste soort!
M (24-11-2013 om 16:29)
Allemaal stuk voor stuk goeie argumenten, maar ja die eigenaar is ook bedonderd want die wist ook van niks zo te lezen. een hele lading negatieve verwensingen over hem heen gekregen. en tja een hond is daar niet voor gemaakt hé wat als die hond dan wel niet dood gaat van de honger of van de kou!!
Bep (24-11-2013 om 15:17)
Wat een dom verhaal van de eigenaar.Dat een kennis de hond naar het nieuwe verblijf zou brengen. Ja ja dat was de paal bij de afrit Ellemeet/Scharendijke.Leuk verblijf , wel nieuw voor de hond, maar denk niet voor de eigenaar.Allebei de dierenbeulen keihard straffen,zijn geen beesten waard!!!
Alkien (24-11-2013 om 14:19)
Ik ben het helemaal eens met Marco. Dit doe je gewoon niet !!! Waardeloze poppetjes !!!!
Kees (24-11-2013 om 13:11)
Eigelnlijk hoort er nog een komma in de kop te staan: EIGENAAR VASTGEBONDEN, HOND BEKEND
T is wat (24-11-2013 om 12:01)
Renee, een beest kun je nog altijd niet vergelijken met je kind. Je moet voor allebei goed zorgen, maar een mens is toch nog altijd van hoger orde dan een beest, een mens heeft ook een ziel, een beest niet.
Cookie-instellingen beheren