Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Illegaal vuurwerk in woning Zoutelande

Toegevoegd: 10-12-2013, 20.40 uur
Door: Rolf de Feijter

ZOUTELANDE - De Politie heeft zondag in een woning in Zoutelande 320 stuks nitraatknalvuurwerk in beslaggenomen. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.


De Politie kwam de man op het spoor door middel van een anonieme melding. Tijdens een bezoek aan het opgegeven adres bleek er inderdaad illegaal vuurwerk van Poolse makelij aanwezig te zijn.

Tegen de 33-jarige bewoner van het pand is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelson M. (12-12-2013 om 09:13)
@ marco, nee europa is 1,maar wel overal aparte regels. dus geen rassendiscriminatie,want dat mag niet, maar een geografische apartheid. dat is "vrij" europa. ondertussen krijgt elke regio een veeg uit de pan. en volgens JPB de belofte "dat het voor iedereen beter zou worden". vindt u het al beter ?
Hoe zit dat ? (12-12-2013 om 09:04)
Ik dacht dat dit soort explosieven onder terrorisme vielen ? waarom worden de terroristen dan niet aangepakt als terrorist ? hup, de bak in en sleutel weggooien. of heeft de overheid soms geen geld meer over voor terroristen die met vrachtwagens vol zware explosieven rondleuren in ons land ?
Marco (11-12-2013 om 19:38)
Europa 1, is het toch ? Als 't in Polen mag, mag 't hier dus ook ! Of, en dat is mijn idee, het zou beter zijn als de regelgeving zoals die bij ons geldt voor alle aangesloten landen zou gelden. Zou 't 'n stuk gemakkelijker maken. En hoeven we niet bang te zijn voor een toeloop naar NL.
Caspar Mulders (11-12-2013 om 12:20)
We blijven het "illegaal vuurwerk" noemen, maar het zijn gewoon zware explosieven. De vuurwerkmanie is krankzinnige proporties gaan aannemen de laatste decennia.
Cookie-instellingen beheren