Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand flatgebouw Vlissingen

Toegevoegd: 02-01-2014, 10.11 uur - Update: 02-01-2014, 12.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De brandweer heeft donderdagochtend in Vlissingen een brand geblust in een flatgebouw.


De brand woedde in een slooppand aan de President Rooseveltlaan en werd rond 09.20 uur ontdekt. Toen de brandweer arriveerde bleek het gehele portiek vol rook te staan. De zwarte rook kwam door een kapotte ruit naar buiten. Toen de brandweer de deur van het portiek opendeed, sloegen de vlammen naar buiten.

De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een ladderwagen. De brand was snel onder controle. Na het blussen is de brandweer nog wel enige tijd bezig geweest om het gebouw te ventileren. Er waren geen mensen in de portiekwoningen aanwezig.

De brand is bij de brievenbussen op de begane grond ontstaan. Volgens de politie is de brand vermoedelijk aangestoken. De beheerder is in kennis gesteld. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (2-1-2014 om 11:40)
Tsjaaaa,... Gebeurd wel vaker. Als 't leeg staat, gaat plotseling de fik erin. Leuk oefenproject voor de brandweermannen en vrouwen.
Gaat lekker zo.. (2-1-2014 om 10:52)
Gisteren bij het thuis komen, was er aan de achterkant van dezelfde flat een schuurtje uitgebrand. Zijn lekker bezig zo... Gelukkig dat er niemand meer in woont...
Cookie-instellingen beheren