Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 52 km

Vrachtwagen gekanteld op Delingsdijk

Toegevoegd: 06-01-2014, 09.50 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland is maandagochtend een vrachtwagen gekanteld.

De truck, geladen met paardenmest, kantelde rond 07.00 uur op de Delingsdijk. Niemand raakte gewond. De vrachtwagen ligt half over de weg, de berm en het naastgelegen fietspad.

De mest wordt momenteel uit de vrachtwagen gehaald zodat deze weer overeind kan worden gezet. Vanwege de bergingswerkzaamheden is de weg momenteel afgesloten.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ex trucker (11-1-2014 om 19:05)
@ angie bewijs het tegendeel is dan? heb er jaren gewoond maar zal er ook stevig over nadenken om terug te keren @vlissnger wat weet jij nou, weet jij wat die chauffeur heeft gehad misschien wel een attack of is onwel geworden. dus jou reacties slaan helemaal nergens op. Ik weet wat het is om onwel te worden op een vrachtwagen. ik hoop voor jou dat er nog meer platkoppen komen en dat er voor jou helemaal geen winkels meer zijn waar jij je freten of andere zaken k halen
truckshowzeeland (10-1-2014 om 09:03)
Beste Vlissinger, ik reageer op uw bericht van 6 januari 2014 om 14.35 uur. Ik wil absoluut niet alle vrachtwagenschauffeurs in Nederland als ongeschikt willen bestempelen. Rijdt u maar eens een dagje mee met een vrachtwagen en u ziet wat voor problemen deze mannen en vrouwen op de weg tegenkomen. Deze mannen en vrouwen zijn 's avonds ook weer blij om heelhuids thuis te komen. Denkt u daar maar eens aan.
Angie (7-1-2014 om 13:42)
@route a 58, blijf jij even met je gore stinkpoten van Vlissingen af? Het feit dat Vlissinger een ongewenste reactie plaatst is nog geen reden om dan meteen Vlissingen '' criminele stad'' te noemen.
Walter (7-1-2014 om 13:05)
@vlissinger ze moeten eerst die roekeloze automobilisten eens harder aanpakken,dan zouden er minder ongelukken met vrachtwagens gebeuren,maar wat hier de oorzaak van is staat er niet bij,chauffeur kan wel onwel geworden zijn
Chris (7-1-2014 om 12:54)
Hopelijk komt het allemaal goed. Zonde van de truck, is nog redelijke nieuw. Sterkte aan de chauff. gr. Een medestrijder
Axelaartje (7-1-2014 om 12:46)
@vlissinger : waarom reageer je dan terug als het je niks kan schelen.. BUSTED! haha!
Cookie-instellingen beheren