Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 97 km

Boetes bij verkeerscontrole Hoek

Toegevoegd: 17-01-2014, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Tijdens een verkeerscontrole in Hoek heeft de politie donderdagmiddag diverse bekeuringen uitgedeeld. Eén automobilist verkeerde onder invloed van alcohol.

De controle werd gehouden op de kruising van de Grootteweg en de Hoekseweg, vlakbij buurtschap Wulpenbek. Tijdens de controle werden volgens de politie tientallen auto's uitgebreid gecontroleerd. Er werden bekeuringen uitgedeeld voor het onverzekerd autorijden en het niet tonen van het rijbewijs. Drie bestuurders kregen een boete voor kapotte verlichting.

Verder werd een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het politiebureau blies hij een waarde van 265 ugl. Hij kreeg een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chris (18-1-2014 om 00:11)
De gewone burger die weer gedupeerd word, boetes worden verhoogd, je loon niet. Makkelijk werken zo
Danny (17-1-2014 om 19:09)
Dit is de 2de grote controle die Politie Zeeland uitvoert aan Zeeuws-Vlaanderen kant. Vorige week was Terneuzen al helemaal een vangnet, nu Hoek weer. Klinkt het gek als ik zeg dat De Nederlandse Staat niet meer bestaat maar De Politie Staat Nederland is opgericht dit jaar!!! Ga echte boeven pakken.
Frans (17-1-2014 om 16:42)
Nou nou, de verkeersveiligheid is weer een stuk verbeterd zo. Lekker makkelijk op een hoekje staan auto's aanhouden.
Cookie-instellingen beheren