Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 235 km

Wijkagent waarschuwt voor oplichting

Toegevoegd: 17-01-2014, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De wijkagent van Kapelle waarschuwt op social media voor een vorm van telefonische oplichting.

Volgens de politie zouden in het Engels allerlei vragen gesteld worden. De politie raadt mensen aan niet op de vragen in te gaan, geen antwoord te geven en op te hangen. Er zou sprake zijn van oplichting.

Of er ook mensen daadwerkelijk het slachtoffer zijn geworden van de oplichter(s) is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (17-1-2014 om 17:02)
nooit terug bellen dat kost je klauwen met geld. kijk op Tros opgelicht of Radar. De Italiaanse heeft me ook gebeld, ze willen dat je naar hun website gaat en een proefpakket laat komen, verder weet niet hoe het afloopt. Ze zit zo een kwartier aan de lijn. Nooit reageren op Engels gesproken telefoontjes. @Ad wissen dat nr en zeker geen contact opnemen. Kost je ltijd geld. zeker niet als er via mobiel gebeld moet worden
wij zijn niet voor 1 gat te vangen (17-1-2014 om 16:57)
In Hulst is er ook al naar adresen gebeld,ook mobiele nummers.Er verschijnt alleen het woord Anoniem en er wordt inderdaad Engels gesproken..Helaas voor hem"de hoorn gaat er gelijk op
Fransje (17-1-2014 om 16:43)
vrienden van me zijn er wel op in gegaan en dat heeft zeker een uur geduurd. Er werd van alles op afstand aan de computer veranderd omdat deze niet goed zou werken. Dat was op dat moment ook zo en daarom is hij er op in gegaan. Heb ze toen zij vrouw mij erover belde met haar gsm, onmiddellijk laten ophangen en de computer weg laten brengen naar een erkend bedrijf. Die had er al meerdere gehad..... Wees dus gewaarschuwd!!
Ria (17-1-2014 om 16:42)
Weken geleden ook een soort engelssprekende man aan de lijn gehad die het over "problems with my windows" had. Zijn engels was bar slecht en zijn verhaal deugde niet, want Microsoft gaat echt niemand opbellen.
Frans (17-1-2014 om 16:40)
Fijn, zaken die al jaren bekend zijn, en de politie gaat daar nu voor waarschuwen. Hoezo achter de feiten aanlopen? Hij zal er zelf wel ingetuind zijn.
Bertus (17-1-2014 om 16:01)
Kan ik melden dat dit ook in Heinkenszand is gebeurd!
Cookie-instellingen beheren