Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Weer stroomstoring bij Veiligheidsregio

Toegevoegd: 17-01-2014, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag omstreeks 15.30 uur is de stroomvoorziening bij Veiligheidsregio Zeeland uitgevallen. Er is een noodstroomvoorziening in bedrijf voor de meldkamer.

De meldkamer is gewoon bereikbaar voor meldingen, kan alarmeren en de communicatie van en naar de meldkamer werkt ook. Er wordt nu gewerkt om gecontroleerd weer terug te schakelen op de reguliere stroomvoorziening. Er is een Regionaal Operationeel Team (ROT) aanwezig om de oorzaken en consequenties van de uitval van de noodstroomvoorziening te onderzoeken en monitoren en te zorgen voor een goed verloop van de gecontroleerde terugschakeling.

Op 19 december kampte de Veiligheidsregio Zeeland ook al met een stroomstoring.

Zie ook:
Veiligheidsregio heeft weer stroom (20-12-2013)
- Uitval stroom Veiligheidsregio Zeeland (19-12-2013)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750