Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Politie controleert op ijsvrije ruiten

Toegevoegd: 03-02-2014, 12.04 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De politie heeft maandagmorgen in Oostburg een verkeerscontrole gehouden omdat er bij vorst gevaarlijke situaties kunnen ontstaan door dichtgevroren autoruiten.

Maandagochtend tussen 05.30 uur en 06.30 uur controleerde de politie het verkeer op de Bredestraat in Oostburg. In totaal werden er 21 auto's aan de kant gezet. Tot tevredenheid van de politie hadden alle bestuurders hun voorruit zodanig ijsvrij gemaakt dat er voldoende zicht was.

Een enkeling had geen zicht in de aangevroren spiegels en kon die ter plekke alsnog even schoon maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tevreden roker (3-2-2014 om 15:03)
zijn ze tevreden ? mooi, dan hoeft dat soort controles niet meer en kunnen ze zich weer storten op hun eigenlijke hoofdtaak, en dat is dus niet verkeershandhaving !
Gerrit (3-2-2014 om 14:37)
Volgende week gaan ze controleren of er wel ramen inzitten man man man
Peet (3-2-2014 om 14:26)
Heel goed dat ze het doen. Vanmorgen is er nl een jongen van 7 in Tilburg aangereden omdat een vrouw van 20 niet goed haar ruiten had schoongemaakt.
Hans (3-2-2014 om 14:24)
Tja, moet zeker geld opleveren. Alsof deze veredelde belastinginners niets beters te doen hebben. Volgens mij zijn er belangrijkere zaken te doen dan deze onzin. En trouwens, als er ijs op je ramen zit zie je niets dus je zal wel MOETEN krabben. Kan aan mij liggen maar nutteloze actie dus. En uh Jan, ik rij 60.000km per jaar en kom nooit of zelden mensen tegen die geen ramen schoon hebben gemaakt. Of fiets jij alleen 2 straten verder en kom je niet verder dan de lokale groenteboer op de fiets?
Theoto (3-2-2014 om 14:21)
Goed werk, ik heb vaak de soms ernstige gevolgen gezien van het rijden met onvoldoende zicht. Ik zie ze vaak rijden met een ruit die schoon gemaakt is ter grootte van een A4 tij, asociaal, maar meestal voor een ander levensgevaarlijk.
Mar (3-2-2014 om 14:03)
Kunnen ze ook niet gelijk de vrachtwagens controleren, want bovenop die wagens ligt ook ijs en die komt er dan af als ze gaan rijden met als gevolg hele stukken naar beneden en dan maar hopen dat je daar niet toevallig achter of naast zit. Want de "dader" ligt dan op het kerkhof als jij met de gebakken peren zit.
Cookie-instellingen beheren