Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie vanwege zware mishandeling Foxxland

Toegevoegd: 06-02-2014, 11.30 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Woensdag is een 24-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een jongen tijdens het nieuwjaarsfeest Foxxland in Reynaertland Hulst.

De verdachte heeft in de discotheek een 17-jarige Hulstenaar zo hardhandig geslagen dat hij vanwege het geweld door een ruit is gevlogen. Het slachtoffer raakte hierdoor bewusteloos en zo ernstig gewond aan zijn kaak dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis De Honte in Terneuzen is overgebracht. De dader is na het incident weggelopen.

Camerabeelden en verklaringen van getuigen zetten de recherche op het spoor van de verdachte. Deze is gisteren in zijn woning aangehouden. Nadat hij een verklaring had afgelegd op het bureau mocht hij op last van de officier van justitie weer naar huis. Wel met een proces verbaal op zak want hij zal zich te zijner tijd voor zijn gewelddadige gedrag moeten verantwoorden voor de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ano (6-2-2014 om 20:21)
Zo lang werd tijd dan.....maar een vent van 24 tegen een jongen van 17 stoer hoor pak je eigen leeftijd.
Scherven brengen geluk ? (6-2-2014 om 17:01)
en hoe zit het met dat hij zichzelf niet gemeld heeft ? staan daar geen straffen op ? en wat van alle kosten van schade en medisch personeel en behandeling? ik meen dat hij die ook allemaal zelf uit eigen zak moet betalen.plus een vergoeding voor het leed en gemiste inkomen natuurlijk. of houden we het bij een simpele mishandeling en mag het slachtoffer en de maatschappij de rest van alle kosten ophoesten voor deze gewelddadige, waarschijnlijk zwaar gestoorde crimineel ? zo ja,dan moet die maar permanent van de straat want niemand heeft zin om voor zo een randfiguur ook maar een cent bij te dragen.
crb (6-2-2014 om 16:38)
Vast een dikke FOEI, en 3 uur papier prikken!
Jan (6-2-2014 om 12:59)
geweldig dat ze er een gepakt hebben ! nu nog een echte straf - die hij misschien begrijpt
R (6-2-2014 om 12:08)
Het heeft even geduurd, maar perfect opsluiten zulke lui. Als het zeker is dat het deze persoon betreft is het wel jammer dat hij zijn proces niet af mag wachten ,opgesloten. Hij heeft het risico genomen en moet ook de gevolgen maar dragen. Deze verpesten alles overal waar ze ook komen. Niet altijd maar dikwijls zijn het dezelfde lui die hun handjes niet thuis kunnen houden.
Anneke (6-2-2014 om 11:54)
Die officier van justitie moet zich eens laten nakijken! Naar huis sturen na zo'n zware mishandeling? Compleet de weg kwijt!
Cookie-instellingen beheren