Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man mishandelt buurvrouw bij ruzie

Toegevoegd: 06-02-2014, 13.53 uur - Update: 07-02-2014, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Schaepmanstraat in Vlissingen is een 45-jarige man uit die plaats aangehouden voor mishandeling van zijn buurvrouw. De verdachte is in verzekering gesteld.

Aan het incident ging een ruzie over luide muziek vooraf. De muziekapparatuur van de Vlissinger produceerde volgens het slachtoffer zoveel lawaai, dat deze twee verdiepingen lager te horen zou zijn geweest. De vrouw ging bij de man verhaal halen maar wilde niet naar zijn argumenten luisteren. Hierop draaide de vrouw de stop om in de gezamenlijke stoppenkast.

Deze actie schoot bij haar buurman in het verkeerde keelgat. Hij sloeg de vrouw meerdere malen in het gezicht en het slachtoffer viel met haar hoofd tegen een deur. De politie werd gewaarschuwd maar de boze buurman bleek te zijn verdwenen. Zijn verblijfplaats kon echter snel worden achterhaald. Toen de politie arriveerde was hij nog steeds niet afgekoeld. Hij verzette zich hevig en moest met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Ze heeft zich laten behandelen door een huisarts. De man is in verzekering gesteld in de Middelburgse gevangenis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (6-2-2014 om 17:32)
@X, dit rechtvaardigt dit gedrag van die man zeer zeker niet, je blijft van iemand af en de stoppenkast was gezamenlijk.En denk verder maar niet dat die man uit zijn woning gezet wordt hoor, mijn schoonvader is ook in elkaar geslagen en er gebeurt vervolgens helemaal niks, ja een gesprek met buurtbemiddeling, maar daar heb je ook geen boodschap aan.
RD (6-2-2014 om 16:51)
Van mij hadden ze heel die bus mogen leeg spuiten , laat hem maar een paar dagen brommen , dan koelt die wel af !
schaapachtig (6-2-2014 om 16:44)
lekker buurtje daar, je zal maar bij die twee eigen rechters wonen. doch de oorzaak zoek ik eerder bij de malafide slecht gebouwde flat. geluidsoverlast heb je dan onherroepelijk. maar ja, nederland en bouwmaffia, say no more !
rob roos (6-2-2014 om 16:17)
Soms gaat het om niks zo,n ruzie 2 ruzie 2 schuld
x (6-2-2014 om 15:46)
Die vrouw is eveneens fout. Zìj had nooit en te nimmer de stop van die man eruit mogen draaien je blijft van andermans spullen. En je mag geen eigen rechter spelen. Maar dit geld ook voor die man. Je mag niet slaan.
loes (6-2-2014 om 15:10)
je dient rekening te houden met je buren, anders moet je vrijstaand gaan wonen.
Cookie-instellingen beheren