Vrouw gewond na val van paard Dishoek

Toegevoegd: 02-03-2014, 17.46 uur - Update: 05-05-2014, 15.36 uur

Door: Roland de Jong

DISHOEK - In het buitengebied van Koudekerke is zondagmiddag vlakbij Dishoek een vrouw gewond geraakt toen ze van haar paard viel.

Het ongeluk gebeurde in het wandelgebied tussen de Verlengde Dishoekseweg, de Zwaanweg, het Vebenabos en de Galgeweg. Er werd rond 16.45 uur alarm geslagen. Een motorambulance en een ambulance rukten uit om hulp te verlenen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen maar deze is niet meer ter plekke gekomen. De politie verleende assistentie.

De vrouw is rond 17.25 uur met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (10-3-2014 om 19:05)
@danigue Verkeerde volgorde: het is eerst een fietspad, dan een voetpad en misschien als laatste nog een ruiterpad. Een als er dan stront ligt moet de ruiter dit opruimen, net als iemand die een hond heeft.
Danique (9-3-2014 om 18:26)
Zoo hallo mensen!! De eerste reactie die ik lees ''ZO TE ZIEN ''LIEP'' ZE OP HET FIETSPAD.!! Dat meisje is van der paard gevallen! Ga ff niet moeilijk doen over stront etc en het is eerst een ruiterpad dan een voetpad en dan een fietspad maar dat paard zal wel op hol geslagen zijn en ik denk niet dat de ambulancedienst ze op de houtsnippers laten liggen denk je ook niet!! Niet zo dom doen hoor mensen en beterschap voor het meisje hoop dat het niets ernstigs is!
Toerist (7-3-2014 om 22:18)
@ruiter Jij zou moeten weten dat je verplicht bent, evenals hondenbezitters, om de poep direct op te ruimen. Doe dat dan ook of kom anders meer niet op de openbare weg. Verschuil je niet achter een regenbui, maar ruim op.
Ruiter (7-3-2014 om 21:44)
Ongelooflijk wat een reactie's hier geplaats worden als het om een ongeluk gaat. Mensen die over de poep beginnen, na 2 regen buien is het weg. Wat veel mensen vergeten is dat ongelukken door mede weggebruikers gebeuren. Wie gaat er nog rustig langs een paard?? Bijna niemand! Iedereen heeft haast en scheurt zo hard mogelijk langs... En de ruiters en paarden hebben het gedaan...
Toerist (7-3-2014 om 18:36)
@Marco, als dat meisje last heeft van wielrenners enz. en vervolgens de fietspaden onderpoept moet ze maar op de manage of wei blijven. Ze zal er fietsers een plezier mee doen. Een fietspad is aangelegd voor fietsers en niet voor paarden. Daar zijn..........ruiterpaden voor.
han (7-3-2014 om 07:58)
hoe gaat het nu met het meisje,is ze al weer thuis.heel veel beterschap en hoop dat je gauw beter bent