Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Uitslaande brand in woning Poortvliet

Toegevoegd: 10-03-2014, 00.36 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

POORTVLIET - In Poortvliet is zondagavond brand uitgebroken in een woning aan de Paasdijkstraat. Door de uitslaande werd de woning volledig verwoest.

De brandweer werd rond 22.15 uur gealarmeerd en direct was er sprake van een uitslaande brand. Twee tankautospuiten en een hoogwerker kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Ook werd een ambulance naar het brandadres gestuurd maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. De bewoners bevonden zich reeds buiten.

Twee naastgelegen woningen liepen door de felle brand rook en waterschade op. Rond 23.20 uur was de brand onder controle. Wel zal de brandweer nog enige tijd ter plaatse blijven om na te blussen. Stichting Salvage is ter plekke gekomen voor de afhandeling van de schade.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (13-3-2014 om 16:54)
Beste, Bewoners van het pand jammer voor jullie dat dit gebeurd is. Ik hoop dat jullie snel een goede onderdak kunnen krijgen. Ik leef met jullie mee
Cookie-instellingen beheren