Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 136 km

File door afsluiting Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 16-04-2014, 11.53 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (17-4-2014 om 06:55)
@suza: Ik was ook één van de gelukkigen die in de file stond. Echter heb ik matrixborden gezien en kon ik op internet bekijken hoe lang het ongeveer nog ging duren. Als je wilt klagen om te klagen is dat jouw keuze, maar houd je alsjeblieft wel aan de feiten...
Ternose (17-4-2014 om 05:19)
Wat ik me afvraag? Waarom gaat de tunnel open dicht open dicht?!!! Pas 3 uur Later de auto's pas geborgen!!!! En de tunnel schoongemaakt...... Dan nog maar niet te spreken over de file waar je sowieso al mee te maken hebt rond 8 uur!!! En dan het feit je staat al zolang te wachten en alsnog moeten betalen!!!! Schaam jezelf als tunnel zijnde!!!! Er word zovaak geoefend op zulke dingen en dan duren ze zolang? Schande gewoon!!!! Matrix borden? Die zie je pas bij de rotonde richting de tunnel en NIET bij de sluizen!!!! Ook dit mag de gemeente wel eens aanpassen!!! Doordeweeks kan je al vaak genoeg in de file staan en dat al bij de gamma!!!! Doe hier eerst eens iets aan
Marc (16-4-2014 om 22:55)
Het rijtje betweters is weer enorm. Een handvol denkt aan de slachtoffers, de meesten aan het "ongemak" wat ze zelf ondervonden. Stelletje azijnz##kers! Toen de boot er nog was alleen maar klagen als het te mistig was of stormde, of net de laatste boot gemist waardoor men moest omrijden. Ellenlange wachttijden in de zomer. Ach, wat hebben we het nu dan toch slecht hè? Gebruik toch je verstand eens een keer!!! Een ongeluk kan gebeuren, net als op een normale weg, en of er nu te hard gereden werd of niet wordt vast wel onderzocht. Ga lekker met z'n allen zitten speculeren over wie wat fout gedaan heeft. Iedereen weet het blijkbaar weer beter. Jullie doen nooit iets fout zeker? Veel mensen geven met hun reactie het idee dat ze erg dom zijn!
T4 (16-4-2014 om 21:55)
nou klagers wees blij dat jullie niet in de randstad wonen want dan staan jullie elke dag in de file.maar ja klagen en nog eens klagen. 22 mei mogen jullie stemmen doe het wel goed. anders wordt het weer klagen. maar ja dan zijn jullie er zelf schuldig aan.
mozes (16-4-2014 om 21:39)
ze hadden de tunnel helemaal niet moeten aanleggen, de Nederlander is namelijk niet instaat er in te rijden.
Renata (16-4-2014 om 21:31)
Belachelijk om die tunnel zo lang af te sluiten. Je zult maar onderweg naar Calais voor de ferry.
Cookie-instellingen beheren