Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole op de Grevelingendam

Toegevoegd: 18-04-2014, 14.58 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - De verkeerspolitie heeft donderdag tussen 14.00 uur en 20.00 uur in samenwerking met de Belastingdienst een grote verkeerscontrole op de Grevelingendam gehouden. Daarbij zijn zo'n 3000 voertuigen gecontroleerd. Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven. De Belastingdienst nam één voertuig in beslag en deelde 3 boetes uit.

Door de politie werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van een gordel, niet handsfree bellen, bumperkleven en overbelading van een aanhangwagen. Verder had een bestuurder nog een boete van 130 euro uit staan. Na betaling kon deze zijn weg weer vervolgen.

De belastingdienst legde beslag op een voertuig en deelde boetes uit voor het onbevoegd rijden met handelaarskenteken (600 euro) en rijden tijdens schorsing van een voertuig (2.500 euro). Ook werd een contante betaling gedaan van een nog openstaande vordering ter waarde van 5.300 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (18-4-2014 om 20:25)
Vergeet niet dat de goede burger, de rekening krijgt van de wanbetalers en belasting onderduikers, en ook de verkeersboetes zullen terecht zijn, jij als bestuurder maakt toch de fout, niet de handhaver.
buitenlander (18-4-2014 om 20:08)
En geen enkel tijdelijk Duits kenteken gesnapt wat in Nederland betekend dat het ongeldig is en dus onverzekerd rijden is ? of werden enkel Nederlanders gecontroleerd omdat dat een minderheidsgroepering in eigen land is ? en wie heeft er nu 5200 euro contant op zak ? drugsdealers ?
ex zeeuw (18-4-2014 om 19:34)
Controles goed maar dit is echt belagelijk!! om mensen met belasting schuld te vangen pak je ze gewoon thuis op belasting dienst weet echt alles hoor. complete geld verspilling neigt naar een politie belasting staat!! Nieuwe regeering moet maar eens bezuinigen op deze nep agente deaurwaarders zijn het niets meer!!! nogmaals controle goed maar hier in zeeland is het ondertussen iederweekend raak!!! en de echte taken van de politie??? blijven liggen naar mijn mening zijn er te veel agenten we moeten daar maar eens gaan bezuinigen en goed hard ook!!! word er kots misselijk van!
sander (18-4-2014 om 18:49)
we leven echt in een politie, Belastingdienst staat als je niet zo trouw hondje aan die criminelen oplichters betaald dan wordt je auto direct van je af gejat , dat is legaal stelen . ja nederland we zijn op de goede weg door zulke acties van de overheid wordt de lege staats kas binnen no time flink gevuld dan kunnen ze dat geld lekker gratis aan het buitenland geven . ik ben benieuwd hoelang de 2ekamer in Den-Haag nog door ga met al die bezuinigingen terwijl je juist veel geld moet inversteren in nieuwe banen . voor de gewone man zijn de vaste lasten , boodschappen , benzine bijna onbetaalbaar geworden dat kan je echt niet betalen van die magere K loontjes die je bij een baas krijgt de overheid hou die express laag.
Pietrie (18-4-2014 om 18:43)
Bezigheidstherapie voor ambtenaren? Dit heeft meer gekost dan het op bracht. En uh, lekker de toerist pesten is altijd goed voor de economie als ze volgend jaar niet meer terug komen. Kortom, de kennis en kunde van een nootje als je dit met de Paasdagen doet. Controleer dan als er minder toeristen zijn.
zeeuw (18-4-2014 om 18:28)
de heren krijgen daar een maand salaris voor, ze kunnen ze niet genoeg pakken , hun mooi weer spelen van onze belasting centen
Cookie-instellingen beheren