Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Schade bij aanrijding N61 Hoek

Toegevoegd: 21-04-2014, 11.05 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een aanrijding op de N61 in Hoek zijn maandagmorgen meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Dat heeft de politie laten weten.

Het ongeluk gebeurde even na half elf ter hoogte van Oostappen Vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg. Volgens de politie botsten door nog onbekende oorzaak vier personenauto's op elkaar. De situatie viel gelukkig mee: Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel liepen de voertuigen materiële schade op. Het bleek niet nodig om een omleidingsroute in te stellen.

Een maand geleden vond ter hoogte van het vakantiepark ook al een flinke botsing plaats. Toen rukten de hulpdiensten massaal uit nadat twee vrachtwagens, een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing waren gekomen. Destijds moest wel een omleidingsroute worden ingesteld omdat er een flinke ravage was ontstaan en omdat de politie sporenonderzoek moest doen. Vandaag was dat beide dus niet het geval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (21-4-2014 om 11:54)
voor fietsers komend uit de Braakman is het levensgevaarlijk, wat een oerwoud aan borden, strepen, geleideblokken enz., onoverzichtelijk en 's avonds nauwelijks verlicht; tot overmaat van ramp een omleiding via Mauritsfort naar Hoek; ben benieuwd hoe de fietsende schooljeugd daar mee omgaat!
jacob (21-4-2014 om 11:39)
@Theo inderdaad je moet er goed opletten. Maar er zijn nog steeds bestuurders, en niet alleen pers. auto's maar ook werkverkeer!! dat de geldende 50 km/u aan zijn laars lapt. En men is ook met andere zaken bezig dan alleen een voertuig besturen.
Theo (21-4-2014 om 11:31)
Er zullen er nog wel wat meer gebeuren nu de wegsituatie dusdanig is dat verkeer richting Marina Beach via hoofdrijbaan afremt om af te slaan. Vroeger was er een uitvoegstrook. Zolandg de N61 niet klaar is blijft het zeker oppassen
Cookie-instellingen beheren