Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Brand verwoest gebouwtje in Goes

Toegevoegd: 22-04-2014, 18.09 uur
Het pand raakte volledig verwoest.
Het pand raakte volledig verwoest.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdagmiddag bij het Geldeloozepad een leegstaand gebouwtje door brand verwoest. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

De brand werd rond 16.45 uur ontdekt en in eerste instantie gemeld als een buitenbrand bij de Albert Joachimikade. De brandweer schaalde binnen vijf minuten op. Uiteindelijk werden er volgens de Veiligheidsregio Zeeland twee tankautospuiten en een waterwagen opgeroepen.

De brandweer had het vuur rond 17.10 uur onder controle. Er moest toen nog wel worden nageblust. Eind maart werd er naast het nu uitgebrande gebouwtje ook al een containerbrand geblust.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigendom (24-4-2014 om 09:10)
@RFM @Oorzaak De grond daar wordt gepacht van de gemeente, en de vorige eigenaar is er dus wss afgetrapt. dus denk daarom ook niet dat het zijn probleem is, maar dat van de gemeente. Want die hebben de zooi daar gewoon zo laten staan !
Oorzaak (23-4-2014 om 09:08)
@ RFM, kinderen zouden niet op zo een gevaarlijk terrein moeten kunnen komen dus is de eigenaar dan nalatig geweest. @vdVonck, na 20 jaar hebt de eigenaar zijn gevaarlijke troep maar eens op te ruimen. wat een vuillak is dat dan, 20 jaar rotzooi aankijken. wat een aso.
RFM (23-4-2014 om 01:20)
@ Oorzaak: Misschien dat de gene die dit mogelijk heeft aangestoken dat ook dacht. En besloot een handje te helpen. Is weinig meer over van het krot zo te zien. Maar kan natuurlijk ook dat het krot aantrekkingskracht had op spelende kinderen die het ook wel leuk leek vuurtje te stoken.
Herrie (22-4-2014 om 23:12)
Uueh brand door verkrotting... kan dat dat ook al (vlam vatten)?
VdVonck (22-4-2014 om 22:03)
Oorzaak. Ook al staat een pand 20 jaar leeg en is het voor de helft ingestort. Je hebt er maar vandaan te blijven. Zo simpel is het.
Oorzaak (22-4-2014 om 18:58)
Toen schreef ik al dat die containerbrand als oorzaak de verkrotting was, en nu stond het krot zelf in de brand. Mogelijk kan de eigenaar dan nu zijn vandalist lokkende rommel eens opruimen ? anders moet dat stukje grond maar onteigend worden, of schoongemaakt op kosten van de eigenaar.
Cookie-instellingen beheren