Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje verkracht in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-04-2014, 23.37 uur - Update: 28-04-2014, 15.07 uur
Foto 12 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (28-4-2014 om 13:41)
Ik reed daar ook vaak s avonds vrij laat als meisje t is best eng maar je rkjd gewoon snel door Als ik in westerzicht woon en ik ben in dauwendaele dan is dat de makkelijkste route Dan maar om fietsen naar huis !
S (28-4-2014 om 13:39)
anoniempje (28-4-2014 om 11:48 uur) Vreselijk!! Maar ben ik dan de enige die denkt...het is daar wel erg donker en stil om daar als meisje alleen te fietsen.... Sorry hoor maar zeg je nu dat het dat meisje (of haar ouders) haar eigen schuld is want dan had ze daar maar niet moeten fietsen?! waar gaat het heen? Dat de schuld ook nog bij het slachtoffer zelf wordt gelegd? Nee het is natuurlijk heel normaal dat er jongens/mannen met bivakmutsen van huis gaan om elk eventueel passerende kandidaat maar even te verkrachten. Nee dood schoppen zulke lui!
M (28-4-2014 om 13:05)
Ben het helemaal met 'anoniempje' eens !
Ik (28-4-2014 om 13:00)
Lisa, ga gewoon voortaan via Lekstraat/Amstelstraat/Diezestraat. Geen vooroordelen, maar ik ben benieuwd naar het signalement. Koopmansvoetpad is erg donker. Sterkte voor het meisje en ouders. Wat bewoonster Amstelstraat aangeeft klopt inderdaad, ze rijden langzaam over Koopmansvoetpad (ook via de Amstelstraat) en verkennen alles.
Souburger (28-4-2014 om 12:53)
Wat verschrikkelijk toch weer!!!! Je bent gewoon niet veilig op die wegen van Middelburg naar Souburg. Als meisje pakken ze je en als jongen wordt je in elkaar geslagen en beroofd!! wat ook al meerdere keren gebeurd is op het koopmansvoetpad. Heel veel sterkte voor dit meisje!!! geen woorden voor deze vreselijke gebeurtenis.........
Jopie (28-4-2014 om 12:52)
Allereerst !! Voor het slachtoffer en familie die dit moeten meemaken heel veel sterkte !!!!!!! Nu voor die 2 laagstaande mietjes die hun klauwen niet thuis kunnen houden!! Idioten julie weten niet wat je aanricht en hier zijn verder geen woorden voor nodig als je dit doet moet je zelf .... Voor justitie Klauwen afhakken !!! Zaakje eraf !!! Levenslang laten zitten in isoleer !!!! Geen bezoek toelaten !! Keihard aanpakken !! OOG OM OOG TAND OM TAND !!!!
Cookie-instellingen beheren