Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2014, 11.35 uur - Update: 15-05-2014, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. Meerdere mensen kwamen bekneld te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur nabij de rotonde op de kruising met de President Rooseveltlaan, vlakbij het Prooijenspark. Twee brandweerwagens, vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse.

Volgens de politie is er sprake geweest van een kop-/staartbotsing. Na de botsing belandde een bestelbusje op zijn kant in de berm. Er waren ook drie personenauto's bij de botsing betrokken. Meerdere mensen kwamen (mechanisch) bekneld te zitten. Zij zijn door de brandweer uit hun voertuigen gehaald. De personen zijn onderzocht door de toegesnelde ambulanceteams. Hoeveel mensen er zijn afgevoerd is niet bekend.
 
De politie voert momenteel een sporenonderzoek uit. De weg is daarom ter plekke nog steeds afgesloten. De verwachting is dat dat nog tot 14.00 uur duurt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
2pittertje (15-5-2014 om 15:37)
er gebeurd vaak wat op de N57, mensen rijden te langzaam en kijken uit verveling maar wat in de rondte. Maak er 100 kmpu van en een onderbroken streep zodat er weer ingehaald kan worden. Mensen gaan alerter rijden en deze stomme kopstaart botsingen zijn verleden tijd.
Dragon (15-5-2014 om 15:00)
Ze kwamen vanaf middelburg richting serooskerke, vanaf de rotonde word het heel even 2 baans, veel mensen gebruiken dat om in te halen. Sterkte voor de gewonden!
ad (15-5-2014 om 14:18)
De N57 is toch een probleem, 't ene ongeval na 't andere. Hoe kan dit toch allemaal?? Sterkte voor alle betrokkenen...
Willie (15-5-2014 om 13:44)
Volgens een der bertokkenen is er ook een spookrijder geweest ,misschien door het ontwijken van de eerste aanrijding.
Ilse (15-5-2014 om 13:41)
Wat een vooroordelen gelijk weer. Waarom niet gewoon van: Veel sterkte voor de slachtoffers en gelukkig dat er geen doden bij zijn gevallen? Waarom gelijk proberen uit te vinden hoe het is gebeurd? Beetje jammer.
mar (15-5-2014 om 13:14)
je zou haast denken aan een mislukte inhaalpoging of mogelijk nog proberen uitwijken van één voertuig aan de schade te zien. En dat zo dicht bij een rotonde, niet duidelijk te zien op foto's of ze naar de rotonde reden of ervan af. Allen te laat gezien dat er een rotonde kwam en er werd afgeremd? Sterkte aan alle betrokkenen en ev. gewonden.
Cookie-instellingen beheren