Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden wietplanten in huis Terneuzen

Toegevoegd: 20-05-2014, 12.49 uur - Update: 20-05-2014, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in een woning in Terneuzen honderden wietplanten aangetroffen. De kwekerij is ontmanteld.

De hennepplantage werd ontdekt in een huis aan de Lingestraat. De politie had informatie dat er in de woning een kwekerij zat en ging daarom dinsdagmorgen naar binnen. Op de eerste verdieping werden inderdaad een kleine 700 hennepplanten aangetroffen.

Energiebedrijf Delta is ter plaatse gekomen om te onderzoeken of de stroom werd afgetapt. Een gespecialiseerd bedrijf is ingezet om de wietkwekerij te ontmantelen en de planten en apparatuur af te voeren. De twee bewoners, een man en een vrouw, zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Volgens buurtbewoners is er in het pand al eerder een kwekerij ontdekt en ontmanteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
d.haak (20-5-2014 om 18:22)
als je honderden planten in huis hebt dat noem ik geen hobby meer. dat is gewoon criminaliteit. dus het zijn gewoon criminelen
J. (20-5-2014 om 18:19)
Ja en die planten is dan 1 ding, maar waarschijnlijk ook nog buiten om de meter stroom verkregen.
wauwatwauw (20-5-2014 om 15:48)
@wauw Wauw, wat kort door de bocht. Beetje naïef? Je mag nu eenmaal niet veel planten hebben <punt> Deze man/vrouw was dus in overtreding en moest dus opgepakt worden. Kortom een overtreder van de wet. Ik zeg goed bezig politie! Ik ken nog wel wat plaatsen waar je eens mag binnenvallen.
wauw (20-5-2014 om 14:31)
Gefeliciteerd weer iemand ze hobby vergald.. ga echte criminelen aanpakken
Cookie-instellingen beheren