Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 74 km

Dodelijk verkeersongeluk N256 Zierikzee

Toegevoegd: 03-06-2014, 14.18 uur - Update: 03-06-2014, 22.33 uur
Foto 10 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arno (4-6-2014 om 16:10)
Helaas zijn er weer reacties die niets te maken hebben met het ongeluk. Het zou prettig zijn dat er geen verzinsels, irritaties of wat dan ook verzonnen worden, waardoor dit ongeluk zou kunnen zijn ontstaan. Triest dat je hierover schrijft, terwijl het nieuws al erg genoeg is.
Jo Jo (4-6-2014 om 13:11)
Het is toch zo triest dat er weer zoveel vooroordelen zijn. Ongelooflijk, stop daar toch eens mee, je hebt er helemaal niets aan,het maakt het voor de nabestaanden er alleen maar erger op, Als je niet zeker weet wat er gebeurt is, hou dan je mond. Heel veel sterkte voor alle familieleden, vrienden, maar ook voor de vrachtwagenchauffeur, want ook voor hem is het vreselijk dat hij dat overkomt, maar ik denk ook aan alle hulpverleners ook voor jullie heel veel sterkte, want ondanks dat het jullie werk is, jullie zijn ook mensen met gevoel.
chuckles (4-6-2014 om 13:00)
`Die oude man had geen schijn van kans als je de beelden ziet. Dit is ook heftig voor de hulpverleners, als je de aanblik van het busje zo ziet, en waar je je moet voorbereiden op wat je aan gaat treffen, brr De vrachtwagenchauffeur mag van geluk spreken dat zijn trekker niet is platgedrukt door die schuivende betonplaten. Als hij bewust nog zijn stuur naar rechts heeft gerukt dan was het enigste nog wat hij kon doen omzich zelf te redden.
Peter (4-6-2014 om 11:15)
Elke dode is er een teveel in het verkeer.Maar ik rijd elke dag op de Zeelandbrug is het een gevaarlijke brug ja en nee. Als er harde wind staat heeft mijn auto er veel last van dus ik neem gas terug dat is een reden blijkbaar voor mensen die geen last van de wind hebben reden om agressief te kleven of inhalen en af te snijden.Er is totaal geen respect meer voor elkaar op de weg..maar aan allen die dit bericht lezen en die vinden dat dit bericht hier niet hoort of dat het nergens op slaat wil ik meegeven te denken aan hun kinderen. Dus veel sterkte want ik denk dat dit ongeluk geen opzet ismaar een menselijke fout.
mar (4-6-2014 om 09:06)
@nuchter, wat voor smakeloze opmerking is dat nu weer. Toevallig was de man 81 en kan hij onwel geworden zijn. Als je schoonvader zo'n slechte chauffeur is dan moet je hem dat maar eens proberen te vertellen dat ie zijn rijbewijs inlevert. Er zijn veel ouderen die nog heel goed rijden. Leeftijd maakt geen verschil, niet iedereen is een even goede bestuurder en iedereen ongeacht leeftijd kan eens een mindere dag hebben of een foutje maken, dit is tenslotte menselijk (gelukkig maar) Heel veel sterkte voor de truckchauffeur en de familie en de mensen van Abemec Kerkwerve.
cornelis (4-6-2014 om 08:35)
Ik kan het toch ook niet laten om te reageren (helaas)... het O'moda gebouw is hier niet aan de orde, aangezien de bestelbus van de Zeelandbrug af komt. En volgens het verhaal zou de bestelbus op de verkeerde weg helft zijn gekomen. Dus ik snap niet waarom er bij dit zeer tragische ongeluk iemand zijn ongenoegen moet uiten over een gebouw dat hier niks mee te maken heeft. Smakeloos als je het mij vraagt. Veel sterkte aan de na bestaande en vrachtwagenchauffeur en de hulpverleners.