Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Kassalade met geld ontvreemd uit bedrijfspand in Goes

Toegevoegd: 05-04-2006, 18.08 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Dinsdag tussen 18.00 en 18.15 uur werd uit de wachtruimte van een bedrijfs- / winkelpand in Klein Frankrijk in Goes de kassalade, met daarin een onbekend geldbedrag, gestolen.

Een medewerkster, die op dat moment elders aan het werk was, hoorde iets in de wachtruimte. Toen zij ging kijken zag zij twee personen met de kassalade weglopen. De twee verdwenen in de richting van Opelgarage.

Het signalement van de insluipers luidt als volgt: 1. ongeveer 20-jarige jongen met mediterraans uiterlijk, krullend zwart haar, lengte ongeveer 1.70 m. Droeg zwarte bovenkleding. 2. ongeveer 20-jarige jongen met mediterraans uiterlijk, kort zwart haar, lengte ongeveer 1.70 m. Droeg vermoedelijk een zwarte jas.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze insluiping. Zij worden verzocht zich te melden bij bureau Goes of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren